Τελευταία Νέα

Σπύρος Γκολίτσης Προπονητής ΗΡΑΚΛΗ :«H Κύμη δεν είναι ομάδα της Χαλκίδας- Ομάδα της Χαλκίδας φέτος στην Α1 είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ - Οι προβληματισμοί της Μιτζιφίρη για την ΚΑΕ Κύμης και η απάντηση της Ζλακώνη

Το θέμα των ωρών που μοιραστήκαν φέτος οι ομάδες της Χαλκίδας ήρθε στο προσκήνιο την περασμένη εβδομάδα στη συνάντηση με το ΔΟΑΠΠΕΧ παρουσία της Προέδρου Λίλιαν Ζλακώνη, του Αντιπροέδρου Φώτη Γκούνη και της Προϊσταμένης του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Χαλκιδέων, Εφης Μαύρου, με τα αθλητικά σωματεία της Ν. Αρτάκης αρχικά και εν συνεχεία με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αν και έχουν συσσωρευτεί πολλά αθλητικά σωματεία σε όλα τα κλειστά γήπεδα του ευρύτερου Καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων, η Κύμη «ενόχλησε» μπαίνοντας στο Κλειστό της Κανήθου να προπονηθεί, με δεδομένο ό,τι ήταν μία από τις ομάδες που πήρε στάνταρ ώρες προπόνησης λόγω επαγγελματικής δράσης, και κάποιοι κλήθηκαν όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, να πληρώσουν το τίμημα, με λιγότερες ώρες προπόνησης!

Ιδιαίτερα καυστικός για το θέμα της έλευσης της Κύμης που αγωνίζεται φέτος στη Χαλκίδα ήταν ο Προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ, Σπυρος Γκολίτσης. Μιας ομάδας, που επίσης αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στη Χαλκίδα, στην Α1 κατηγορία.

«Θεωρώ ο,τι η Κύμη δεν είναι ομάδα της Χαλκίδας. Ομάδα της Χαλκίδας στην Α1 φέτος, είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ» είπε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Σπύρος Γκολίτσης και συνέχισε: «Η Κύμη είναι περαστική από τη Χαλκίδα φέτος, το γνωρίζουμε όλοι ό,τι δεν μπορούσε να παίξει λόγω γηπέδου στην Κύμη και έτσι ήρθε στη Χαλκίδα. Και θα ξαναφύγει. Άρα η μοναδική ομάδα του Καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων σε υψηλό επίπεδο στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, είναι το αντρικό βόλεϊ».

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης Ν. Αρτάκης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Ελένη Μιτζιφίρη, αναφέρθηκε επίσης στην έλευση της Κύμης στη Χαλκίδα, θέτοντας το ερώτημα: «Πόσοι είναι οι γηγενείς, οι κουμιώτες ;» Επισημαίνοντας δε, ό,τι  η καθημερινότητα του δήμου, είναι τα παιδιά της Χαλκίδας, τα οποία αυτόματα μένουν απ’ έξω!  Η κα Μιτζιφίρη πρότεινε να μπουν κριτήρια στον κάθε σύλλογο, από τα οποία θα κριθούν οι ώρες που θα παίρνει για προπόνηση.

Η κα Ζλακώνη η οποια κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπαθειες μαζί με τους υπόλοιπους για να στηθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος,  απάντησε στο τέλος, ό,τι η Κύμη είναι ομάδα της Εύβοιας και ο,τι, αν θέλουμε να δούμε την τουριστική ανάπτυξη της Χαλκίδας, θα πρέπει να δούμε διαφορετικά τα πράγματα.

«Εγώ την Κύμη την βλέπω σαν μία ομάδα της Ευβοιας, εκτός έδρας. Οπως λέω πάντα, θέλω συνεργασίες με όλους τους δήμους της Εύβοιας» είπε την Τετάρτη το πρωί η κα Ζλακώνη και συνέχισε:  «Αν θέλουμε να δούμε τουριστικά την ανάπτυξη της Χαλκίδας, δεν μπορούμε να περιοριστούμε μόνο στη Χαλκίδα. Θα πρέπει να τη δούμε συγκεντρωτικά. Θα πρέπει να το δούμε για όλη την Εύβοια. Θα πρέπει να δούμε διαφορετικά τα πράγματα αν θέλουμε να προκόψουμε…»

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 02:17

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr