Τελευταία Νέα

Κολούτσου: «Θεωρώ αστείο σε μία εποχή τόσο δύσκολη ότι οι συνάδελφοι δε συμμετέχουν στο συλλογικό όργανο» - Τι πρότεινε για την Αγορά και την ανάπτυξη του Εμπορικού Τριγώνου της πόλης

Συγνώμη εκ μέρους των συναδέλφων της ζήτησε από το δήμαρχο Χαλκιδέων και τους παραβρισκόμενους το μέλος του εμπορικού συλλόγου και γνωστή επιχειρηματίας Μάχη Κολούτσου, η οποία παίρνοντας το λόγο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θεωρεί αστείο σε μία τόσο δύσκολη εποχή ότι οι συνάδελφοί της στον Εμπορικό Σύλλογο της Χαλκίδας δεν συμμετέχουν στο συλλογικό όργανο.

Η απουσία των μελών αισθητή.Και βέβαια ένα χελιδόνι σίγουρα δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη. Πόσο μάλλον όταν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση τιμά με την παρουσία του κάνοντας αναφορά στα τεκταινόμενα της πόλης τόσο ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, όσο και οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι όπως επίσης και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και τα όσα σημαντικά ανέφερε για την τόνωση του εμπορικού ιστού της πόλης με παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Η κα Κολούτσου απευθυνόμενη στο δήμαρχο μίλησε για την ύπαρξη ενός στρατηγικού σχεδιασμού σε ότι αφορά την αγορά με πρωτοπόρο το δήμο και με τη συμπαράσταση του Εμπορικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου, της Περιφέρειας και όλων των φορέων.

«Θα πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο όπου να περιχαρακώνεται η αγορά. Ποιο σημείο είναι η Αγορά. Από πού μέχρι που..» είπε η κα Κολούτσου και συνέχισε: «Να συνδεθούμε με την Παραλία, σε ότι αφορά και το κομμάτι του Τουρισμού. Να εξετάσουμε από την αρχή τα ωράρια λειτουργίας. Να αναβαθμίσουμε ότι μπορούμε και να γίνουμε και εμείς ένα μέρος όπου να θέλει κάποιος να το επισκεφθεί και να θεωρηθεί ότι είμαστε τουριστικό μέρος. Να λειτουργήσει όλη η αγορά ως ένα ενιαίο Εμπορικό Κέντρο».

Η κα Κολούτσου αναφέρθηκε στη λειτουργία του Εμπορικού Τριγώνου, ένα πρόγραμμα που ήδη λειτουργεί πιλοτικά και σε άλλους δήμους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαϊ 2017 15:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr