Τελευταία Νέα

Μεγάλο διπλό το Αυλωνάρι μέσα στο Βατώντα

Μετά από μια μυαλωμένη και πολύ καλή εμφάνιση το Αυλωνάρι πέρασε μέσα από το γήπεδο του
Βατώντα νικώντας τον Αστέρα με 1-0. Η ομάδα του Γ.Μπασούκου πολύ καλά στημένη στο γήπεδο και με αντεπιθέσεις φωτιά κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον Αστέρα και το κυριότερο να μην τον αφήσουν να σκοράρει κάτι που η ομάδα του Στ.Σταθαρά πετύχαινε κατά κόρον.
Το χρυσό γκολ για το Αυλωνάρι πέτυχε ο πολύ καλός Μπρολίν στο 10'τότε που έφυγε στην πλάτη της άμυνας σούταρε αρχικά ο Σταθαράς απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο παίκτης του Αυλωναρίου έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
Από κεί και ύστερα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα είχαν ένα οριζόντιο δοκάρι στο 33'από απ' ευθείας κόρνερ του Γούναρη αλλά έχοντας σε μέτρια μέρα τον Κούκα παραδόθηκαν στο Αυλωνάρι που επανήλθε μετά από καιρό στο δρόμο των επιτυχιών.
Οι φιλοξενούμενοι που αν ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να διευρύνουν το δείκτη του σκορ αλλά δύο φορές την μια στο 44' με την αποτυχημένη προσπάθεια του Τσαλιαγκού και μια στο 85 'με τηνκεφαλιά του ίδιου παίκτη που είπε όχι ο Σταθαράς.
Συμπερασματικά δίκαιη νίκη του Αυλωναρίου το οποίο κατάφερε μια ομάδα που σκόραρε κατάριπάς να την κρατήσει στο 0.
Μέτρια η διαιτησία του Κηρύκου κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο εν αντιθέσει με τους πλαινούς Κελεπούρη και Καρβελά που ήταν αρκετά καλοί.
Αστ.Βατώντα
Σταθαράς, Χασαλάρι, Νεσίμι, Τσώκος, Ντούκα, (63λ.τ Ρούσος),Γούναρης, (65'Μαμτζαδέριας), Κούκα, Κηρύκος, (57'Μαρμαρινός), Μιχαηλίδης, Γιαννουκάκος, Κορκόβελος, (46'Σκούρος)
Αυλωνάρι:
Τζαβάρας, Ιωαννίδης, (60'Κούκης), Μπεργκανάκου (15'λ.τ Δαφνής), Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας,
Μπασούκος, Ζαχαριάς, (88'Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Καρλής, (82'Καράπας), Μπρολίν.
 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 19:50

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr