Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Πάτρα ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος για τη διοργάνωση των 2ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Στην Πάτρα βρίσκεται το διήμερο 2 και 3 Μαΐου ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ως μέλος της αντιπροσωπείας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, συμμετέχοντας στην επιτροπή για τη διοργάνωση των 2ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα φιλοξενήσει η πόλη το διάστημα από 25 έως 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συσκεψη που πραγματοποιήθηκε έγινε αναλυτική καταγραφή των όσων έχουν γίνει έως τώρα, αλλά και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σχετικά με τις κατασκευές, τη δημιουργία των εγκαταστάσεων, τη διεξαγωγή των αθλημάτων, τις Τελετές Έναρξης και Λήξης, τη διαμονή, την ασφάλεια, τις μεταφορές, τον εθελοντισμό και το ντόπινγκ.

Ένα από τα βασικά κριτήρια στην τελική επιλογή των αθλημάτων θα είναι να έχουν την καλύτερη δυνατή θέαση για το κοινό που θα παρακολουθήσει τους Παράκτιους. Όλα δείχνουν πως θα επιλεγούν αθλήματα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των θεατών και όχι κάποια που θα είναι «κρυμμένα» σε μια γωνιά της πόλης.

Τα δέκα βασικά αθλήματα που έχει προτείνει η Πάτρα στο φάκελο διεκδίκησης να διοργανώσει είναι τα εξής: Ποδόσφαιρο άμμου, χειροσφαίριση (χάντμπολ) στην άμμο, beach volley, beach tennis, πάλη στην άμμο, ιστιοπλοΐα, κωπηλατικό σπριντ, κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, water πόλο και κολύμβηση με βατραχοπέδιλα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαϊ 2019 15:30

Σχετικά Άρθρα