Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι…

Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr «συνέλαβε» τον Βουλευτή Εύβοιας της Ν.Δ Σίμο Κεδίκογλου σε στιγμές χαλάρωσης, στο MOCHO CAFÉ. Φροντίζει πάντα όταν παρακολουθεί αγώνα να είναι με καλή παρέα και γνώστες του αντικειμένου για να μπορεί να σχολιάζει κατάλληλα μαζί τους το παιχνίδι. Παράλληλα είχε και λίγο απο πολιτική κουβέντα...

Και το παιχνίδι, αν κρίνουμε από τη φωτό, είχε ενδιαφέρον ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ,το βράδυ της Κυριακής. Με ποτάκι από τα χέρια του ιδιοκτήτη, Γιάννη Φρουδαράκη χαλάρωναν στο «στέκι των φιλάθλων» μαζί με το Βουλευτή, ο Διευθυντής του Γραφείου του στη Χαλκίδα Γιάννης Τζαφέρος και ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Απόστολος Βαρδακώστας. Δεν το χάνουν με τίποτα ούτε το παιχνίδι, ούτε την καλή παρέα με το Σίμο.

Στιγμές που πραγματικά έχει ανάγκη, καθώς ως «χαζομπαμπάς», ο Σίμος Κεδίκογλου αφιερώνει τον ελάχιστο χρόνο του στο μικρό Βασιλάκη και στην αγαπημένη του Ελισάβετ. Ομολογουμένως είναι από τις λίγες φορές που χαλαρώνει εκτός «κοινοβουλευτικού τρεξίματος» με φίλους. Έχει γεμάτο πρόγραμμα τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Είναι απο εκείνους που τρέχουν με χίλια για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 13:08

Σχετικά Άρθρα