Τελευταία Νέα

Με το αστεράκι του…

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η αποψινή για τον τοπικό σύμβουλο Βαγγέλη Καρτελιά και τον 11χρονο γιο του, Θανάση που όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται σε μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Οξύλιθο για τη λήξη της φετινής περιόδου των ακαδημιών ποδοσφαίρου Αυλωναρίου, Οξυλίθου και Μονοδρίου που διοργάνωσε ο προπονητής Τάσος Βέκιος στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως όλα τα άλλα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες έτσι και ο Θανάσης ο οποίος έπαιξε 2 χρόνια στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αυλωναρίου ενώ τα τελευταία δύο χρόνια παίζει στην ακαδημία του Οξυλίθου ως επιθετικός επιβραβεύτηκαν για τις επιδόσεις όλης της χρονιάς.

Την Πέμπτη το βράδυ η χαρά του μπαμπά Βαγγέλη απερίγραπτη! Για ακόμα μία φορά ο Θανάσης τον κάνει περήφανο! Εκείνος έκανε την απονομή στον μοναχογιό του με την ευχή για κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Ως φανατικός Παναθηναϊκός ο Θανάσης σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να μοιάσει του Ιταλού επιθετικού Φεντερίκου Μακέντα. Βάζει τα δυνατά του και κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος για να φτάσει να αγγίξει το όνειρο… Με το αστεράκι του ο μπαμπάς που πάντα ξεχωρίζει στα γήπεδα!

 kartelias2

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 00:31

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr