Τελευταία Νέα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ- ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Επισφράγισαν μία αγαστή συνεργασία ….

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Εργοστασίου ΑΗΣ/ΔΕΗ Αλιβερίου Δημήτρη Κοτρογιάννη είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΝΟΑ Προκόπης Αλέξης με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Σταματούλα Λεβέντη, έφορο Κολύμβησης Κων/νο Αγγελέτο, οι οποίοι και εκπροσώπησαν το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου. Να σημειωθεί ότι στην συζήτηση συμμετείχε και ο εργαζόμενος στον ΑΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μαστροκώστας.

Το λόγο πήρε αρχικά ο Πρόεδρος του ΝΟΑ Προκόπης Αλέξης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Διευθυντή εκ μέρους των αθλητών, των γονέων, των προπονητών και της διοίκησης για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και τη στήριξη της εταιρίας εμπράκτως κατά τη φετινή κολυμβητική περίοδο, η παρείχε στο ΝΟΑ υλικό, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και έκανε ειδική μνεία στο πρόσωπο του κ. Κοτρογιάννη ο οποίος φρόντισε να αποκαταστήσει τις σχέσεις μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τους δημότες που μένουν στον οικισμό της Ανθούπολης. Στην θαλάσσια περιοχή του οποίου έκανε προπονήσεις ο Σύλλογος και υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις στο παρελθόν. Ζήτημα που λύθηκε αμέσως.

Η αγαστή συνεργασία ΝΟΑ και ΑΗΣ επισφραγίστηκε τέλος, με μία τιμητική πλακέτα που ο Πρόεδρος έδωσε στον κ. Κοτρογιάννη.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του ΑΗΣ ευχαρίστησε το Δ.Σ κι ανέφερε ότι θα είναι κοντά στους αθλητές του ΝΟΑ. «Η ΔΕΗ ως επιχείρηση ήταν αρωγός στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και αυτό θα συνεχίσει να κάνει» είπε ο κ. Κοτρογιάννης και ευχήθηκε υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες.          

 

 

ΝΟΑ1

 

ΝΟΑ3

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 22:20

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr