Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συμμετέχει στην Ανάβαση της Κύμης- Έκανε την έναρξη με «σημαιοφόρο» τον Αλέξανδρο Θεοδώρου

Την έναρξη των δοκιμαστικών στην Ανάβαση της Κύμης έκανε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που συμμετέχει στο φετινό αγώνα με τον αριθμό «ο»!

Και βέβαια τη σημαία έναρξης σήκωσε ο Αντιδήμαρχος Κύμης και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αλέξανδρος Θεοδώρου. Ο κ. Θεοδώρου θεωρεί μεγάλη τιμή τη συμμετοχή του Υφουπουργού σε έναν αγώνα που γίνεται την Κύμη και ετσι σχολίασε:

«Ξεκινήσαν τα δοκιμαστικά της 18ης Ανάβασης Κύμης. Την εκκίνηση του αγώνα με το νούμερο 0 έδωσα στον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Αυγενάκη. Ο χρόνος που έκανε ο υφυπουργός είναι 2,45» .

Όλα έτοιμα για να υποδεχθούν μία ξεχωριστή Ανάβαση στην Κύμη. Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου παρόλο που η φετινή ανάβαση δεν τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, και θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών, μόνο και μόνο για να μη χαθεί το Πρωτάθλημα των Αναβάσεων, έχει φροντίσει για όλα.

Έχοντας άψογη συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες που και φέτος άγγιξαν τους 72, και βέβαια σήκωσε την σημαία στην έναρξη των δοκιμών το πρωί του Σαββάτου!

Και είναι και από τους τυχερούληδες καθώς είναι από εκείνους που θα την απολαύσουν δια ζώσης…Μετά από τόσο δουλειά ήρθε η ώρα της απόλαυσης!

Σχετικά Άρθρα