Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Μαραγκός: «Ως Επιμελητήριο είμαστε στο “εμείς” και όχι στο “εγώ”- Στηρίζουμε σε ότι χρειαστεί την Οργανωτική Επιτροπή της REGATTA»

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συνεχίζει δυναμικά το έργο του προς όφελος των μελών του. Από τη μία, μια σειρά από προτάσεις που εισακούγονται στα Υπουργεία και από την άλλη η συμβολή του ουσιαστική στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού μέσα από μία σειρά δράσεων όπως αυτή της συνδιοργάνωσης «Evia Island Regatta 2021» που πραγματοποιείται φέτος από τις 31 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου σε Εύβοια και Σκύρο.

Σημαντικές και οι παρεμβάσεις πάνω σε ουσιαστικά θέματα που απασχολούν τα μέλη του Επιμελητηρίου έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ο ΓΓ, Γιάννης Μαραγκός ο οποίος με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε την προηγούμενη μέρα για την Regatta, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 28 Ιουλίου στον EVRIPOS 90FM και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη.

«Την Οργανωτική Επιτροπή στηρίζουμε σαν Επιμελητήριο σε οτιδήποτε χρειαστεί. Η Επιτροπή, που προεδρεύει ο Νίκος ο Μώρος για την Evia Island Regatta 2021, έχει ανοίξει πανιά από καιρό. Εδώ και μήνες ετοιμάζονται. Χτες, ο κ. Μώρος έκανε την επίσημη έναρξη με μία συνέντευξη τύπου που συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Παραβρέθηκαν από το Δήμο η κα Αϊδίνη. Ο κ. Μπουρμάς με τον κ. Γαλάνη από την Περιφέρεια, ο κ. Μανιάτης από τον ΟΛΝΕ, ο κ. Δεληγιάννης από τον Ερυθρό Σταυρό και χορηγοί» είπε ο κ. Μαραγκός και συνέχισε:

«Η συνέντευξη τύπου έγινε σε εξωτερικό χώρο για λόγους προστασίας των παραβρισκομένων, στο θεατράκι του Κωτσόπουλου. Είναι ευκαιρία να τα δείχνουμε και τα θεατράκια που έχουμε. Από ότι μας είπε η κα Αϊδίνη ο δήμος θα παραχωρήσει ότι χρειαστεί για τη Regatta. Ο κ. Μανιάτης μας επεσήμανε ότι είναι δίπλα στην όλη διοργάνωση. Δίπλα μας και οι δήμαρχοι Σκύρου και Ιστιαίας –Αιδηψού, ο κ. Κοντζιάς και ο κ. Μαυρίκος. Είναι μία δράση η οποία έχει μέλλον είπε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουρμάς.»

Ο κ. Μαραγκός δεν παρέλειψε αναφερόμενος στην τουριστική προβολή Εύβοιας και Σκύρου, να αναφερθεί στον ουσιαστικό και πολύ σημαντικό ρόλο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Γεροντίτη.

«Σε αυτό έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ο Γιάννης Γεροντίτης. Άλλωστε το σηματοδότησε και από την Εθνική Επέτειο που ανεβάσαμε στο Επιμελητήριο ότι είμαστε στο “εμείς” και όχι στο “εγώ”». Γιατί έτσι λειτουργεί πλέον το Επιμελητήριο. Έτσι λειτουργούν από ότι είδα όλοι οι φορείς που είμαστε δίπλα και συνεργαζόμαστε».

Τέλος, ο κ. Μαραγκός αναφέρθηκε στην ουσιαστική προσφορά των δύο φοροτεχνικών επιμελητηριακών συμβούλων, του Βασίλη Βαρελά και του Αντώνη Νταβαρία, προτάσεις των οποίων έγιναν αποδεκτές από τα αρμόδια Υπουργεία. Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον επίσης επιμελητηριακό σύμβουλο Δημήτρη Βαρελά για την πολύτιμη προσφορά του στις παρεμβάσεις που κάνει στο Δημόκριτο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟΝ EVRIPOS 90FM

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 23:23

Σχετικά Άρθρα