Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλέξανδρος Θεοδώρου: «Θα αφήσω την υπογραφή μου στην 20η Επετειακή Ανάβαση της Κύμης- Φαντασμαγορικό σόου στην παραλία το Σάββατο- Με στεφάνια ελιάς και κύπελα η απονομή στους νικητές την Κυριακή

Φαστασμαγορική και ιστορική θα είναι η 20η Επετειακή Ανάβαση «Γιάννης Ηλιόπουλος» της Κύμης το Σαββατοκύριακο 28και 29 Μάϊου σε μία συναρπαστική διαδρομή με 52στροφές. Αν και λίγο έλειψε λόγω προβλημάτων να μην πραγματοποιηθεί, η Ανάβαση της Κύμης ανοίγει το Πρωτάθλημα και 57 οδηγοί είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν πλούσιο θέαμα. Μία ξεχωριστή ανάβαση η 20η Επετειακή και για τον Αντιδήμαρχο της Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου που όπως ο ίδιος ανέφερε την Παρασκευή 27 Μαϊου το πρωί, σε συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στην εκπομπή «τάδε έφη», στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM, θα αφήσει την σφραγίδα του σε αυτή την Ανάβαση.

Και πράγματι, το Σάββατο το βράδυ θα φωταγωγηθεί το λιμάνι της Κύμης και η θαλάσσια περιοχή μέσα από ένα φανταστικό σόου έκπληξη για όσους βρεθούν εκεί, ενώ στις απονομές που θα γίνουν την Κυριακή, φέτος ο νικητής της κάθε κατηγορίας θα στεφθεί και με ένα στεφάνι από ελιά εκτός από το κύπελο που θα πάρει. Κάτι συμβολικό που δρομολόγησε ο δήμαρχος με το Σύλλογο στους Κήπους προκειμένου η γηραιότερη – Μεγάλη ελιά, στην Εύβοια που μετρά 2700 χρόνια ζωής και στέκει αγέρωχη σε περιοχή ανάμεσα στα χωριά Κήποι και Κονίστρα και η περίμετρος του χωριού κατά μέσο όρο υπερβαίνει τα 25μέτρα.Και με πρωτοβουλία του Προέδρου και του Συλλόγου Κηπιωτων στηρίζουν όλοι να καταχωρηθεί στα μνημεία της Φύσης.

«Είναι κάτι που θεωρώ πρωτότυπο. Σε συνεργασία και με τον Πρόεδρο και με τον Σύλλογο των Κήπων. Θεωρούμε ότι είναι ένας φόρος τιμής λόγω και της επετειακής ανάβασης να κάνουμε και αυτό την ημέρα των απονομών, όπως και άλλα πολλά που θα γίνουν όλο το Σαββατοκύριακο αν και όλα αυτά έγιναν τελευταία στιγμή καθώς δε γνωρίζαμε λόγω προβλημάτων που υπήρχαν » δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου και συνέχισε:

«Μετα από πρόταση που μου έγινε από τον Πρόεδρο αλλά και από το Σύλλογο Κηπιωτών, συμφωνήσαμε στη φετινή επετειακή Ανάβαση της Κύμης με την οποία ανοίγει και το Πρωτάθλημα, στην απονομή να στέψουμε το νικητή κάθε κατηγορίας με ένα στεφάνι από ελιά. Αφορά τους 4 πρώτους κάθε κατηγορίας την Κυριακή, στην Πλατεία της Κύμης στις απονομές.»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος, που με δική του πρωτοβουλία και έξοδα θα γίνει στις 10:30 το βράδυ του Σαββάτου ένα φαντασμαγορικό γεγονός στην παραλία της Κύμης που θα σημάνει και την έναρξη της 20ης Επετειακής Ανάβασης Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος», πρόκειται όντως για ένα φαντασμαγορικό σόου που έχει να κάνει με φως.

«Δε θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα είναι όντως ένα φαντασμαγορικό σόου που έχει να κάνει με φως. Θα γίνει κάτι και στο λιμάνι και στη θάλασσα. Θα φωταγωγηθεί όλο το λιμάνι με ..τρόπο και διάφορα σχέδια και χρώματα στον ουρανό, φωταγώγηση κτιρίων κλπ και θα διαδραματιστεί κάτι με ένα καράβι στη θάλασσα» είπε ο Αντιδήμαρχος ο οποίος επεσήμανε ότι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής έχουν πληρότητα 100%. Που σημαίνει ότι ο κόσμος επέλεξε αυτό το Σαββατοκύριακο την Κύμη για να απολαύσει πλούσιο θέαμα. Όλο αυτό, όπως είπε ο κ. Θεοδώρου σημαίνει ότι στηρίζεται αρκετά και η τοπική οικονομία.

Ο κ. Θεοδώρου, ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εργαζόμενους στο Νομικό Πρόσωπο που συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτή τη διοργάνωση. Τους εργαζόμενους του Δήμου, την Περιφέρεια που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να κάνουν τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα και να τοποθετήσουν προστατευτικές μπάρες όπου χρειάζονταν, διότι τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά.

«Αφού σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς προσωπικά και το ράδιο evripos, κλείνοντας θέλω να αφήσω μια καλή υπογραφή για την 20η Ανάβαση της Κύμης» είπε κλείνοντας ο κ. Θεοδώρου.

(Φωτο: Από την έναρξη των δοκιμαστικών του αγώνα το Σάββατο το πρωί)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μαϊ 2022 21:48

Σχετικά Άρθρα