Τελευταία Νέα

Θωμάς σε Μπουραντά: «Ο Μπακογιάννης φοράει πολιτικά παντελόνια δεν είναι Μπουραντάς…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Το θέμα που αφορούσε την έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου , ως εγγυητή στη ρύθμιση  της ΔΕΥΑΚΑ για τις οφειλές της στη ΔΕΗ, έμελλε να πυροδοτήσει το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου ανάμεσα σε Θωμά και Μπουραντά, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου το απόγευμα.

«Αυτό που γινόταν επί θητείας μας και δεν προλάβαμε να το αλλάξουμε. Δεν το γνωρίζετε κ. Μπαράκο ότι μέσα από τη ΔΕΥΑΚΑ γίνονταν έργα  που αφορούσαν το δήμο; Ή δεν το ξέρει ο Μπουραντάς αυτό; Δεν το ξέρει. Κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Ότι όλοι οι δήμοι, ο Πολάκης το έχει δηλώσει και δημόσια στην τηλεόραση, βοηθιούνται από την ΔΕΥΑΚΑ και ο δήμος στηρίζει αυτή. Δεν το ξέρετε αυτό έ; Αυτό που έκαναν και οι προηγούμενοι δήμαρχοι, αυτό που κάναμε εμείς, αυτό πάτε να κάνετε κι εσείς τώρα με την ΔΕΥΑΚΑ» είπε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς.

Ο κ. Θωμάς απευθυνόμενος αρχικά στον Αντιδήμαρχο Νίκο Μπαράκο είπε: «Για κάτι που πάτε τώρα να το κάνετε όπως το κάναμε εμείς, και όπως το έκαναν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι και αφορά την πληρωμή του ρεύματος στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚΑ, εμένα με τρέχει ο Μπουραντάς στα δικαστήρια σήμερα. Δεν ξέρατε ότι κάπως έτσι θα μπορέσετε να λειτουργήσετε τη ΔΕΥΑΚΑ; Βάζετε εγγυητή σε ρυθμίσεις της ΔΕΥΑΚΑ το Δήμο για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενώ γνωρίζετε από την αρχή ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά η επιχείρηση, μόνο και μόνο για να τα πληρώσει ο δήμος στη συνέχεια…» είπε ο Δημήτρης Θωμάς και συνέχισε:

 «Όταν ο Νομάρχης σου, έκανε απευθείας αναθέσεις, το Περιφερειακό Συμβούλιο τον πρόγκηξε. Αλλά βέβαια, ο Μπακογιάννης είχε το πολιτικό ήθος να μην τον στείλει στα δικαστήρια, αυτό που κάνει τώρα αυτός σε μένα. Γιατί ο Μπακογιάννης φοράει πολιτικά παντελόνια, δεν είναι Μπουραντάς. Ο Μπουραντάς δεν έχει πολιτικά παντελόνια. Ο Μπακογιάννης ξήλωσε την οικονομική υπηρεσία για να μην ασχοληθεί μαζί του».

Στη συνέχεια, ο κ. Θωμάς, αναφέρθηκε στο θέμα των απευθείας αναθέσεων των έργων από τη ΔΕΥΑΚΑ, τονίζοντας ότι έτσι λειτουργούν σε όλους τους δήμους. «Ξέρει πολύ καλά ο Μπουραντάς τι έκαναν με τη ΔΕΥΑΚΑ. Ότι έκανε και ο Ταμυναίων, ότι έκανε όλη η Ελλάδα. Για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε το δήμο. Αυτά είναι κόλπα του Μπουραντά. Αυτός έχει περάσει τώρα. Πάει. Μαύρα γράμματα στην ιστορία του Νομού. Ήταν 25 χρόνια στη διοίκηση του Νομού και είναι μαύρος ο Νομός».

Για να κατευνάσουν τα πνεύματα, διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο το οποίο συνεχίστηκε και πάλι μετά από λίγη ώρα.

 

https://youtu.be/tEA8725zg7M

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 20:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr