Τελευταία Νέα

Αντώνης Λίζος: «Δε θέλουμε να χαθεί το έργο για την ανάπλαση της Αμαρύνθου»- Έφερε «τούμπα» την πρόθεση Βελέντζα να μην ψηφίσει την τροποποίηση της μελέτης

Δήλωσε αρχικά ό,τι δεν ψηφίζει την τροποποίηση της μελέτης με 1.200.000€ που αφορά την ανάπλαση της Παραλίας Αμαρύνθου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Βελέντζας και άναψε τα αίματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στους Αμαρύνθιους που παρακολουθούσαν τη συννεδρίαση.

Ενώ η μελέτη για την ανάπλαση της παραλίας της Αμαρύνθου έχει ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο Ερέτριας, το θέμα ήρθε πάλι στη συνεδρίαση του Δ.Σ το Σάββατο 2 Ιουνίου με τις τροποποιήσεις όπως έγιναν από το Υπουργείο. Σύμφωνα με τις οποίες δεν μπορούν να τοποθετηθούν στέγαστρα, δεν μπορεί να γίνει χώρος στάθμευσης και δεν μπορεί να κατασκευαστεί παιδική χαρά όπως προβλεπόταν στη αρχική μελέτη.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας αρχικά θεώρησε ό,τι θα πρέπει να καταψηφίσει τη μελέτη προφασιζόμενος να αποφασίσει το τοπικό συμβούλιο της Αμαρύνθου σχετικά με την τροποποίηση που έχει ήδη κάνει το Υπουργείο.

Κάτι που όπως αναφέρθηκε στη συνέχεια από παριστάμενους συμβούλους θα καθυστερούσε απλά και μόνο το έργο.

Ουσιαστική η παρέμβαση του Αμαρύνθιου Αντώνη Λίζου, ο οποίος τόνισε τη χρησιμότητα του έργου για την Αμάρυνθο, καλώντας τους συμβούλους να ψηφίσουν την τροποποίηση. Επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να χαθούν ούτε τα χρήματα ούτε ένα τέτοιο έργο από την Αμάρυνθο.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Παπαγγελή και Νίκος Φατούσης τόνισαν επίσης τη σημασία του έργου για την Αμάρυνθο και την περιοχή που περιμένει χρόνια ένα τόσο μεγάλο έργο. Η θέση τους ήταν αντίθετη με την αρχική πρόθεση του κ. Βελέντζα να καταψηφίσει το θέμα. Μαζί τους συντάχτηκε και ο δημοτικό σύμβουλος Χρήστος Διονυσοπουλος.

«Ψηφίζω ΝΑΙ γιατί το έργο πρέπει να γίνει» είπε η κα Παπαγγελή η οποία μαζί με τον κ. Φατούση, οδήγησαν προς αυτή την κατεύθυνση και τον επικεφαλής του συνδυασμού τους Βασίλη Βελέντζα ο οποίος τελικά ψήφισε την τροποποίηση της μελέτης για την ανάπλαση της παραλίας Ερέτριας.

Και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Νίκος Γουρνής ψήφισε την τροποποίηση της μελέτης για την ανάπλαση της παραλίας της Αμαρύνθου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 00:45

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr