Τελευταία Νέα

Ο Καραμάντουλας κάλεσε το δήμο να υποστηρίξει στο δικαστήριο την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ και να μην υποστηρίξει ότι δεν έχει χρήματα να τους πληρώσει

Με θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης ξεκίνησε πριν από λίγο το δημοτικό συμβούλιο της Χαλκίδας, με το λόγο να παίρνει ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων Χάρης Καραμάντουλας ο οποίος παρουσία των εργαζομένων της καθαριότητας στο Δήμο που ανήκουν στους παρατασιούχους εξέφρασε την λύπη του για τη στάση του δήμου απέναντι στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις τρεις δίκες που έχουν κάνει οι παρατασιούχοι καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αναφέρθηκε στην απόφαση που έχει πάρει το δημοτικό συμβούλιο της Χαλκίδας σύμφωνα με την οποία ο δήμος αναγνωρίζει ότι έχει ανάγκη τους εν λόγω εργαζόμενους για να μπορέσει να λειτουργήσει.

Κατά την εκδίκαση της προσωρινής διαταγής όμως, ο νομικός σύμβουλος και ο Διευθυντής του Δήμου υποστήριξαν πως ο δήμος δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει τη μισθοδοσία αυτών των εργαζομένων σε περίπτωση μονιμοποίησης τους.

Ο κ. Καραμάντουλας ζήτησε από το δήμο να υπερασπιστεί στο δικαστήριο που θα γίνει στις 21 Ιουνίου, τους εργαζόμενους σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ και όχι σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι παραπάνω στην εκδίκαση της προσωρινής διαταγής.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 16:29

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr