Τελευταία Νέα

Ζεμπίλης: «Επειδή υπηρετούν στην καθαριότητα να τους πετάξουμε στα σκουπίδια;»

«Μπορεί κανείς να ακυρώσει απόφαση Δ.Σ; Εντέλλεται ο δήμαρχος σε κάθε περίπτωση να εκτελεί απόφασή Δημοτικού Συμβουλίου. Επειδή υπηρετούν στην καθαριότητα να τους πετάξουμε στα σκουπίδια;» ανέφερε στην τοποθέτηση του για τους παρατασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Χαλκιδέων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Ζεμπίλης.

Ο κ. Ζεμπίλης μίλησε για εμπαιγμό από πλευράς δημοτικής αρχής απέναντι στους εργαζόμενους. «Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το ζήτημα και έχει θεσμική απαξία, γιατί ντρεπόμαστε όλοι γι΄ αυτό το δημοτικό συμβούλιο» είπε .

Αναφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις στο Διευθυντή του Δήμου αναφέροντας ότι αντί να στέλνει υπαλλήλους στο Πειθαρχικό επισημαίνοντας ότι είναι ο ίδιος για να περάσει από Πειθαρχικό.

Ζήτησε δε από το δήμαρχο, να φέρει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στο συμβούλιο και να την ανακαλέσει μπροστά στους εργαζόμενους.

«Τι θα γίνει με τους εργαζομένους αυτούς στο δικαστήριο; Θα υποστηρίξουμε την απόφαση του Δ.Σ όπως κάναμε στο συμβούλιο παραδεχόμενοι ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες;» είπε ο κ. Ζεμπίλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 02:03

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr