Τελευταία Νέα

Πρώτος και με διαφορά στη Δ.Ε Αυλώνος ο «γιατρός της καρδιάς μας» Γιώργος Ζέρβας -Τρίτος σε όλο το δήμο Κύμης-Αλιβερίου

«Ήρεμη δύναμη» για τον τόπο του απέδειξε πως είναι ο «γιατρός της καρδιάς μας», Γιώργος Ζέρβας και για τον τόπο του και τους δημότες Κύμης-Αλιβερίου.

Η τύχη του πρωτάρη; Όχι! Η τύχη ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει στο συνάνθρωπο μέσα από το λειτούργημα του ιατρού τα τελευταία χρόνια. Σεμνός, ταπεινός, δίκαιος και συνάμα δυναμικός και διεκδικητικός, ο Ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου, έκανε τη μεγάλη έκπληξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κύμης –Αλιβερίου.

Έχοντας κερδίσει μια θέση στις καρδιές του κόσμου, ο γιατρός, αποτέλεσε το πρόσωπο που ο κόσμος ψήφισε αναγνωρίζοντας το ήθος αλλά και τις ικανότητες του να προσφέρει στην τοπική κοινωνία από ένα άλλο μετερίζι.

Και όπως λέει ο λαός: Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…Στα χνάρια του πατέρα του, Γιάννη Ζέρβα που υπηρέτησε επι 16 χρόνια την αυτοδιοίκηση, έχοντας κερδίσει το σεβασμό των συμπολιτών του ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης. Στον λατρεμένο του πατέρα που έφυγε πριν από ένα χρόνο από τη ζωή, αφιέρωσε και αυτή την επιτυχία.

Υποψήφιος με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, αποτέλεσε το «10 το καλό» για το συνδυασμό! Υπήρξε κόσμος όμως που ενώ στήριξε άλλο δήμαρχο την πρώτη Κυριακή, τον τίμησε με την ψήφο του, έτσι ώστε να έρθει πρώτος στην Δημοτική Ενότητα Αυλώνος όπου ήταν υποψήφιος και τρίτος στη σειρά στο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου, το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Εύβοιας.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου, ο κ. Ζέρβας σε συνέντευξη του στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε με την ψήφο του, μίλησε για τον πατέρα του αλλά και για τα σχέδια του για το δήμο αφού όπως επεσήμανε ο αριθμός των ψήφων που πήρε και αγγίζουν τους 1150 τον γεμίζουν με ευθύνη για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.

«Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση» είπε ο κ. Ζέρβας και συνέχισε: «Αυτή ήταν μια πρωτόγνωρη για μένα διαδικασία. Δεν είχα ασχοληθεί με εκλογική διαδικασία. Αν και υπήρχε όπως είπατε η γονιδιακή καταβολή από τον πατέρα μου, στον οποίο αφιέρωσα την επιτυχία μου αυτή. Ο πατέρας μου είχε διατελέσει 16 χρόνια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Αυλωναρίου και χαίρει ακόμα της εκτίμησης και της αναγνώρισης του έργο του από όλες τις παρατάξεις.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 20:58

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr