Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από το Περιφερειακό Ιατρείο Αμαρύνθου Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής η γιατρός Παναγιώτα Μπούγα

Αν και δεν της ήταν καθόλου εύκολο να αφήσει τα ιατρικά της καθήκοντα στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμαρύνθου, η Γενική γιατρός Παναγιώτα Μπούγα αποφάσισε να δεχτεί τη θέση της Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Ερέτριας. Μία άκρως τιμητική πρόταση που της έγινε από τον ίδιο το δήμαρχο Γιάννη Δημητρόπουλο και που από εκεί μπορεί να προσφέρει πολλά στους συντοπίτες της-δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας.

Δίπλα στο συνάνθρωπο πάντα και σαν γιατρός και σαν αυτοδιοικητικός. Κάτι που της το αναγνωρίζουν όλοι. Την αποκαλούν ήρεμη δύναμη και σίγουρα κάτι ξέρουν παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουν. Κι εκείνη το μόνο σίγουρο είναι πως και ικανή είναι και τις δυνατότητες έχει να βγάλει όλους εκείνους που την εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους…ασπροπρόσωπους! Πόσο μάλλον το δήμαρχο που ήταν και προσωπική του επιλογή…

Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr τη συνέλαβε την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής στην Ερέτρια να κρατά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της χάρισε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο συνοδευόμενο με τις ευχές του για καλή επιτυχία. Και δεν είναι άλλο από το πνευματικό της παιδί, την Κυβέλη, την οποία υπεραγαπά.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 17:44

Σχετικά Άρθρα