Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Παγώνης έφερε στο Δ.Σ το θέμα με τον κοριό στο γραφείο δημάρχου: «Ή τον έβαλα εγώ τον κοριό ή τον έβαλε ο κ. Ζεμπίλης ή δρα 5η φάλαγγα η οποία και έβαλε τον κοριό…» - Η απάντηση της Βάκα

Την ανάγκη να επισημάνει το θέμα με τον κοριό που βρέθηκε στο γραφείο δημάρχου στη Χαλκίδα, εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Χαλκίδας την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Λίγο πριν μπουν στο θέμα εντός ημερήσιας διάταξης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Χαλκιδεων είπε:

«Επειδή ο χώρος που είναι το γραφείο του δημάρχου μισθώθηκε το 2011 και μετά που σημαίνει 3 πράγματα: Ή τον έβαλα εγώ τον κοριό ή τον έβαλε ο κ. Ζεμπίλης ή δρα 5η φάλαγγα η οποία και έβαλε τον κοριό» είπε ο κ. Παγώνης και συνέχισε:

«Κι επειδή αυτό πήρε μεγάλη δημοσιότητα που δεν το περίμενα, προτείνουμε αμέσως να υπάρξει ένας εμπειρογνώμονας που με τη σύμφωνη γνώμη όλων μας θα αποφανθεί, πότε μπήκε αυτό το μηχάνημα, εάν έχει καταγράψει. Τι έχει καταγράψει και να υπάρξει ένα πόρισμα για να λυθούν εδώ οποιεσδήποτε απορίες υπάρχουν ή ότι φαίνεται στον ορίζοντα. Εγώ πάντως κοριό μέσα στο γραφείο μου δεν έβαλα. Που σημαίνει συμβαίνουν τα άλλα δύο. Γι’ αυτό ας έρθει ένας εμπειρογνώμων να αποφανθεί αυτός ο μηχανισμός, πώς, κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο μπήκε».

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα αναφερόμενη στο θέμα αυτό είπε ότι πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός και δεν πρόκειται για κάποιο μηχάνημα καταγραφής το οποίο θεωρείται λήξαν για την ίδια.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 19:56

Σχετικά Άρθρα