Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Ανδρέου: Διαψεύδει ότι τάχτηκε στο πλευρό του Θεοδώρου -«Κανένας δε θα καπηλευτεί την αποστασιοποίηση μου από την κα Κατσαρή…»

Συμπορεύτηκαν άψογα από το Σεπτέμβρη μέχρι εδώ,, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οξυλίθου με τον Τοπικό Σύμβουλο Νίκο Ανδρέου δρομολογώντας μία σειρά έργων για τον Οξύλιθο αφού κατάφεραν και κέρδισαν την εμπιστοσύνη τόσο του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, του Προέδρου του Δ.Σ Γιώργου Ζέρβα όσο και των τεσσάρων αντιδημάρχων Νίκου Μπαράκου, Γιάννη Πιλάτη, Χρήστου Σαμαρά και Κώστα Δημά καθώς και του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚΑ Νίκου Καραγιάννη, που από την πρώτη στιγμή αναγνωρίζοντας την δουλειά τους και την αγάπη για να προσφέρουν όλο και περισσότερα στο χωριό τους, τάχτηκαν στο πλευρό τους στηρίζοντας τους.

Ο μόνος που όπως λέει και το χωριό μέχρι τώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους βάλει τρικλοποδιές είναι ο αντιδήμαρχος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου για τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι στα τοπικά συμβούλια πάρα πολλές φορές και η κα Κατσαρή και ο κ. Ανδρέου έχουν αναφερθεί στην ανάρμοστη συμπεριφορά του στο πρόσωπο τους.

Μάλιστα, τις τελευταίες φορές που συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο παρουσία και δημοτών της περιοχής, σε δύο από αυτές που παραβρέθηκε ο κ. Θεοδώρου μεταξύ αυτών και της Τετάρτης όπως οι ίδιοι διαπίστωσαν και επεσήμαναν πήγε για να κάνει φασαρία ή παράπονα για την Πρόεδρο. Προφανώς, ενοχλημένος που η ίδια παράγει έργο και χαίρει της εκτίμησης των παραπάνω…

Μάλιστα σε προσωπική κόντρα που έχει δημιουργηθεί απέναντι στον κ. Ανδρέου και την κα Κατσαρή αντί ο κ. Θεοδώρου να λειτουργήσει σαν «πυροσβέστης» ως πολιτικός προϊστάμενος τους, προτίμησε να «ρίξει λάδι στη φωτιά» στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου στον Οξύλιθο την Τετάρτη το απόγευμα, δηλώνοντας χωρίς ίχνος σεβασμού στο θεσμό, στο ρόλο της Προέδρου και στο πρόσωπο της ότι δεν συνεργάζεται μαζί της.

Και ποιος είναι ο κ. Θεοδώρου που κάθε φορά θα «διχάζει» το Τοπικό Συμβούλιο του Οξυλίθου το οποίο τους τελευταίους μήνες είναι ενωμένο και συνεργάζεται άψογα, αναρωτήθηκαν για ακόμα μία φορά κάτοικοι του χωριού;

Κι επειδή όπως λένε οι δημότες που τον έχουν πάρει χαμπάρι ότι αισθάνεται μειονεκτικά ο ίδιος γιατί δεν μπορεί να δεχθεί την καλη σχέση της Προέδρου με το δήμο. Σε ότι αφορά τον κ. Θεοδώρου να θυμίσουμε ότι είχε δεσμευτεί από τη αρχή της θητείας του ότι κάθε 15 μέρες θα βρίσκεται στον Οξύλιθο για να συζητάει τα θέματα με τους δημότες. Για ακόμα μία φορά, αυτοδιαψεύσθηκε! Γιατί πολύ απλά δεν πάτησε το πόδι του στο γραφείο για να δει τον κόσμο και να συζητήσει μαζί του.

Και πως μπορεί να τον εμπιστευθεί κανείς, αναρωτιέται ο κόσμος, όταν δημόσια σε συνεδρίαση ο κ. Ανδρέου και η κα Κατσαρή έχουν ενημερώσει τους δημότες με επιχειρήματα ότι τους λέει ψέματα για πολλά θέματα και δεν συνεργάζεται γιατί ο ίδιος δε θέλει να το κάνει, παρόλο που επικοινωνιακά προσπαθεί να στείλει άλλα μηνύματα.

Κάνει πολιτική μέσω fb… Μόνο που ποτέ στα συμβούλια που παραβρέθηκε στον Οξύλιθο δεν μίλησε για κάποιο έργο που ο ίδιος πρότεινε ή συνεργάστηκε ή έχει πρόθεση να συνεργαστεί για να γίνει στο χωριό.

Κάτι ανάλογο και στην Κύμη. Αν δεν υπήρχε ο κ. Μαργέλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου να τρέξει τα θέματα, την ίδια τύχη θα είχε η Κύμη που είχε και τα 6 προηγούμενα χρόνια με τον ίδιο αντιδήμαρχο, όπως λένε οι κάτοικοι που ζουν και δραστηριοποιούνται εκεί. Σε δημότες μάλιστα στους οποίους προεκλογικά έλεγε πως ο κ. Μπουραντάς μετά τις εκλογές θα του δώσει το «δαχτυλίδι» και θα τον κάνει δήμαρχο!!! (Μάλλον κάτι τέτοιο ονειρεύεται ο ίδιος όπως έλεγαν και εκείνοι που τους τα έλεγε προεκλογικά…) Μόνο που τώρα προφανώς μετά από όλο αυτό, τραγουδάει και του τραγουδάνε το τραγουδάκι: «πούντο πούντο το δαχτυλίδι…ψάξε ψάξε δε θα το βρεις!)

Κάπως έτσι προσπάθησε να «καπηλευτεί» όπως όλοι αντιλήφθηκαν την αποστασιοποίηση του κ. Ανδρέου από την κα Κατσαρή. Με δημοσίευμα που ο ίδιος φέρεται να έδωσε ως αποκλειστική είδηση έσπευσε να «χρησιμοποιήσει» τον κ. Ανδρέου, αναφέροντας ότι ο κ. Ανδρέου προσχώρησε στον κ. Θεοδώρου…

Για γέλια και για κλάματα! Καθώς τα τοπικά συμβούλια δεν έχουν παρατάξεις. Ούτε αυτό δεν ξέρει ο αντιδήμαρχος; Αναρωτιούνται κάποιοι…

Μία μέρα μετά το σχετικό δημοσίευμα, ο τοπικός σύμβουλος Νίκος Ανδρέου φανερά ενοχλημένος επικοινώνησε με το eviakosmos.gr ξεκαθαρίζοντας τη θέση του. Δεν τάσσεται στο πλευρό του κ. Θεοδώρου και κανενός κ. Θεοδώρου δήλωσε στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, υποστηρίζοντας ότι δεν θα αφήσει κανένα να καπηλευτεί την αποστασιοποίησή του από την Πρόεδρο.

Είναι ζήτημα προσωπικό όπως μας ανέφερε ο ίδιος και όχι όπως ο κ. Θεοδώρου πληροφόρησε και χαρακτηριστικά γράφτηκε σε σαητ της Εύβοιας: «Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αποτέλεσμα ο Νίκος Ανδρέου να δηλώσει παρουσία του συμβουλίου ότι αποστασιοποιείται και τάσσεται στο πλευρό του αντιδήμαρχου Κύμης…».

Τον κ. Θεοδώρου διαψεύδει ο κ. Ανδρέου με δήλωση του στο eviakosmos.gr το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαρτίου, αφού ενημερώθηκε για την προαναφερόμενη ανάρτηση που κυκλοφόρησε και ο ίδιος ενοχλήθηκε και από την οποία φαίνεται ότι ό ίδιος ο κ. Θεοδώρου έδωσε ως θέμα... Ή δεν κατάλαβε καλά ο κ. Θεοδώρου ή σπείρει ψευδείς ειδήσεις για «αποκλειστικές» προσπαθώντας για ακόμα μία φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Μόνο που μία παροιμία λέει: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…». Αυτό για την ιστορία…

Η φωτογραφία του κ. Θεοδώρου είναι από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου την Τρίτη 3 Μαρτίου για τη συζήτηση του Προυπολογισμού. Την ώρα που μιλάει ο κ. Λαμπρακάκης που είναι πίσω του εκείνος χωρίς ίχνος σεβασμού μιλάει στο κινητό…

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 22:42

Σχετικά Άρθρα