100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Δυναμική –απόλυτη και αποτελεσματική η Πρόεδρος Ερέτριας Κατερίνα Κυριακοπούλου

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση φαίνεται όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα πως είναι η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερέτριας Κατερίνα Κυριακοπούλου. Η ίδια αγαπάει τον τόπο που ζει και πασχίζει για το καλύτερο. Παρεμβαίνει σε θέματα ουσίας από το θεσμικό της ρόλο προκειμένου να αφυπνίσει την δημοτική αρχή και να γίνει αρωγός σε ότι έργο αφορά στην Ερέτρια.

Το Νησί των Ονείρων, ο καθαρισμός, η φύλαξη και η αξιοποίησή του. Το κλειστό Γυμναστήριο της Ερέτριας. Έφερε θέμα στο ΔΣ συλλέγοντας τις υπογραφές Δημοτικών σύμβουλων για να μην χαθεί το έργο για το Κλειστό Γυμναστήριο για το οποίο υπάρχει έτοιμη χρηματοδότηση. Αξιώνει κάθε φορά τον καθαρισμό του σκουπιδότοπου δίπλα από τα γήπεδα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις των παιδιών, διεκδικώντας την ανάπτυξη των πράσινων σημείων της κοινότητας.

Από τις παρατηρήσεις της κας Κυριακοπουλου στις συνεδριάσεις των Δ.Σ δεν έλειψαν οι παρατηρήσεις για την επισκευή των κακοτεχνιών στο "καινούριο" δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, ζητώντας παράλληλα τη διαβεβαίωση της Περιφέρειας ότι το σχολείο είναι ασφαλές.

Η πρόεδρος έχει κάνει και αναφορές για τη χωροθέτηση των κάδων σκουπιδιών -και με το νέο έτος σκοπεύει όπως έχει δηλώσει δημόσια να οργανώσει ενημέρωση στα δημοτικά σχολεία για την σημασία και τον τρόπο ανακύκλωσης των απορριμμάτων και όχι μόνο.

Θέματα που έχει φέρει η ίδια στο συμβούλιο και ζητά να πάρει απαντήσεις. Από το μάτι της όμως όπως αντιλαμβάνεται κανείς περνούν και τα θέματα της καθημερινότητας.

Ως άγρυπνος φρουρός, παρατηρεί τα πάντα και τους πάντες και κάνει τις παρατηρήσεις της αν και εφόσον χρειαστεί. Ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο που στο πρόσωπο της βλέπουν μία αυτοδιοιηκητικό δυναμική, απόλυτη αλλά αποτελεσματική, σε ότι καταπιάνεται.

Ακόμα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα θέματα στα δημοτικά συμβούλια μπορείς να διακρίνεις το δυναμισμό και τη θέληση που κρύβει μέσα της για προσφορά στον τόπο της. Έχει αποδείξει ότι δε μασάει…

Και συνεχίζει με τον ίδιο δυναμισμό! Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 15:44

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr