Τελευταία Νέα

Οι δυνατοί συνεργάτες φέρνουν δυνατά αποτελέσματα!

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Χρήστος Μούτσιος απέδειξε ότι μπορεί να κάνει θαύματα και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Μεθοδικός, εργατικός, ιδιαίτερα αγαπητός όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε επάξιος των προσδοκιών του Περιφερειάρχη και συνεχίζει με την ίδια επιτυχία κρατώντας τα ινία της Περιφέρειας Στερεάς.

Και για τη Σύμβουλο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας αρμόδια για την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ρούλα Κεχρή μιλάει το έργο της αυτή τη θητεία στην απορρόφηση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Περιφέρεια Στερεάς. Δυναμική, ήρεμη δύναμη, η Ρούλα Κεχρή στήριξε και στηρίζει δυνατά την όλη προσπάθεια με σπουδαία αποτελέσματα.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μαζί τους δυο δυνατούς συνεργάτες του Περιφερειάρχη Φανη Σπανού πριν λίγες μέρες στις Βρυξέλλες όπου εκπροσώπησαν την Περιφέρεια Στερεάς που συμμετείχε στο forum "Περιφέρειες, Πόλεις & Διεθνείς Συνεργασίες" & παρουσίασε τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της (ΓΕΦΥΡΑ, Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για ΑμεΑ “Oλοι Μαζί-Όλοι Iσοι” κ.ά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 23:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr