100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Το «ραβασάκι» του Τριανταφύλλου στον Πάφρα- Οι επικίνδυνοι λάκκοι που εγκυμονούν κινδύνους στον Οξύλιθο

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε και μάλιστα δημόσια ο Τοπικός Σύμβουλος Οξυλίθου Κωστας Τριανταφύλλου, με επιστολή του στον Αντιδήμαρχο Δ.Κ Κύμης Αργύρη Πάφρα για τους λάκκους που άφησαν πίσω τους τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ, τα οποία όπως επισημαίνει ο κ. Τριανταφύλλου εγκυμονούν κινδύνους για οδηγούς και περαστικούς. Μάλιστα στην επιστολή του αναφέρεται σε συγκεκριμένα σημεία:

«Οξύλιθος Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

Σύμβουλος Κοινότητας Οξυλίθου

Προς: Αντιδήμαρχο Δ. Ε. Κύμης

Κύριο. Αργύρη Πάφρα.

Κύριε Αντιδήμαρχε΄

Σου κάνω γνωστό ότι στον Οξύλιθο από παρεμβάσεις των υδραυλικών της ΔΕΥΑΚΑ στα δίκτυα ύδρευσης, έχουν μείνει ανοιχτοί λάκκοι εδώ και μήνες.

Στους Αγίους Αναργύρους προς συνοικία Μαυρογενιάνοι, στη θέση Ελαιουργικός Συνεταιρισμός, στην στροφή τη Παιδικής Χαράς, και στους Νανιάνους, στο δρόμο προς Κληματάρι.

Στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό μπορεί να γίνει ατύχημα γιατί τα διερχόμενα αυτοκίνητα κουνούνται στο αντίθετο ρεύμα λόγο του λάκκου πριν την στροφή της παιδικής Χαράς.

Ο λάκκος στους Νανιάνους είναι ανοιχτός εδώ και χρόνια και έχουν κάνει ζημιές στα

αυτοκίνητά τους δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, αλλά και περαστικοί προς Κληματάρι.

Επιβάλλεται να κλειστούν άμεσα με άσφαλτο πριν συμβούν τα χειρότερα.

Ζητώ την ενημέρωση μου, προκειμένου την παρουσία μου στην αποκατάσταση τους.

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

Σύμβουλος Κοινότητας Οξυλίθου»

Βέβαια, αναρωτιούνται οι κάτοικοι μετα από τόσες φορές που έχει επισκεφθεί τον Οξύλιθο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και του έχει ήδη γίνει σχετική ενημέρωση για το θέμα και από απλούς πολίτες γιατί δεν έχει φροντίσει εδώ και τρεις μήνες, μέρες που ο καιρός το επέτρεπε να γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος, όπως όφειλαν να κάνουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ με το πέρας των εργασιών.

Για να δούμε όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής την ευαισθησία του αντιδημάρχου σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Την επιστολή του τοπικού συμβούλου την έλαβε σήμερα. Μένει να απαντήσει και να μεριμνήσει ο κ. Πάφρας το συντομότερο για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στα σημεία που πέρασαν και έκαναν εργασίες τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ.

418736201 1132934171040908 3464360246940632225 n

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 21:28

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr