Η επιλογή του δημάρχου Ερέτριας Νίκου Γουρνή να αναθέσει την αντιδημαρχίαΤεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας, στο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ζαχαριά, επιβεβαιώνεται ως μία εξαιρετική επιλογή για έναν άνθρωπο που τρέχει τα θέματα της αρμοδιότητας του 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς να δίνει δικαιώματα για αρνητικούς σχολιασμούς, χωρίς να αφήνει ψεγάδι που μπορεί να εκθέσει τον ίδιο το δήμαρχο, παλεύει την καθημερινότητα και οι κόποι του δικαιώνονται καθώς τα καταφέρνει άψογα.
Ο αντιδήμαρχος είναι αεικίνητος, αποτελεσματικός και συνεπής στο λόγο του. Τέτοιους ανθρώπους έχει επιλέξει ο δήμαρχος για συνεργάτες και μέχρι στιγμής για τον Κώστα Ζαχαριά δικαιώνεται όπως και οι δημότες που βλέπουν το δήμο Ερέτριας να προοδεύει.
Πρόσφατα καθαρίστηκαν από συνεργεία του Δήμου το Λύκειο Αμαρύνθου, το Δημοτικό Σχολείο Αμαρύνθου, στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Αμαρύνθου, το Νηπιαγωγείο Γυμνού και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας. Επίσης Καθαρισμοί πραγματοποιούνται σταδιακά και καθημερινά σε όλες τις παραλίες του Δήμου Ερέτριας, όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ