Πρόκειται για παιδικό φίλο της κόρης της 63χρονης, ο οποίος ζει στη Χαλκίδα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εθισμένος στο τζόγο. Πήγε στο σπίτι της 63χρονης για να αρπάξει τα λεφτά που είχε η άτυχη γυναίκα. Το θύμα όμως τον είδε, τον αναγνώρισε και τότε εκείνος τη χτύπησε με το μαχαίρι.
Μετά την ομολογία του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση της Εύβοιας στη Χαλκίδα.
Στην κατοικία δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ενώ έλειπαν τα χρήματα που είχε η ανήμπορη γυναίκα και για τα οποία γνώριζαν ελάχιστοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας κλειδιά του σπιτιού – εκτός από την οικιακή βοηθό και την κόρη της 63χρονης – υπήρχαν κρυμμένα κάτω από μία γλάστρα στην είσοδο του σπιτιού, με την πληροφορία αυτή να είναι γνωστή σε συγκεκριμένα άτομα.
Κατά πληροφορίες, υπάρχει βιντεοληπτιικό υλικό και τον δείχνει να πηγαίνει στο σπίτι και να φεύγει από αυτό. Εντοπίστηκε αποτύπωμά του και έτσι ταυτοποιήθηκε.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του με απόλυτη μυστικότητα και επαγγελματισμό.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ