100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 33χρονου εκπαιδευτικού στην Ερέτρια- Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδερφή του…

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη οδύνη για το γονιό που κηδεύει το παιδί του πάνω στο άνθος της ηλικίας του. Ανείπωτος πόνος, οδύνη, και πολλά γιατί τόσο νωρίς, συνθέτουν το παζλ της τραγικής εικόνας που έζησαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια, όσοι αποχαιρέτησαν από κοντά τον 33χρονο Βασίλη Παπαρούπα στην τελευταία του κατοικία, ντυμένο γαμπρό. Έναν νέο δραστήριο, φιλότιμο και πάντα πρόσχαρο να προσφέρει νέο που διψούσε για ζωή.

Ο καρκίνος του στέρησε τη ζωή μέσα σε λίγους μήνες, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του κι η αδερφή του. Ενώ ανατριχιαστικά ήταν τα λόγια της συναδέλφου του που μέσα σε λίγες λέξεις αποτύπωνε την προσωπικότητα του «γίγαντα» της Ερέτριας, όπως τον αποκαλούσαν όσοι τον γνώριζαν και που ως εκπαιδευτικός, πρόσφερε στα παιδιά όσα περισσότερα μπορούσε. Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν ο Δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής και η Πρόεδρος του Δ.Σ Κατερίνα Κυριακοπούλου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Εθελοντικών ομάδων του δήμου στις οποίες και συμμετείχε ο Βασίλης καθώς και η ΜΈΔΟΥΣΑ.

Ο Βασίλης θα ζει πάντα στις καρδιές όλων όσων των γνώριζαν και θα τον θυμούνται με αγάπη. Η γη της Ερέτριας τον φιλοξενεί από σήμερα το πρωί. Η γειτονιά των αγγέλων μεγάλωσε σήμερα, αφού ανάμεσα τους είναι και ο γίγαντάς μας!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr