100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Έναρξη και προϋποθέσεις εγγραφής – επανεγγραφής νηπίων και βρεφών στους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων, βάσει μοριοδότησης για το έτος 2024-2025

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους γονείς ότι, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων, για την εγγραφή και επανεγγραφή βρεφών και νηπίων, βάσει μοριοδότησης, στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά από ώρα 10:00 το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59 το βράδυ και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς TAXIS του γονέα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://paidikoi.dimoschalkideon.gr/. Στην ίδια πλατφόρμα θα μπορούν οι γονείς να ενημερωθούν σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, τη μοριοδότηση, καθώς και τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και το έντυπο βεβαίωσης του/της Παιδιάτρου.

Σημαντική Σημείωση:

Το συνολικό δηλωθέν εισόδημα είναι βασικό και υποχρεωτικό στοιχείο μοριοδότησης και θα πρέπει να αποδεικνύεται με αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2023 και αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος φορολογικού έτους 2023 των γονέων.

Όλοι οι αιτούντες, εκτός από την αίτηση εγγραφής βάσει μοριοδότησης, καλούνται να υποβάλλουν και αίτηση μέσω ΕΣΠΑ (όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ) με τη διαδικασία χορήγησης αξίων τοποθέτησης (voucher), εφόσον είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στις εγκαταστάσεις του πρώην Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ (Καμάρες-πλησίον Γηροκομείου) και στο τηλέφωνο 22210 20241 (Ζέρβα Σοφία -Τσούγκα Ελένη).          

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 22:56

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr