100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Πράσινο φως για να κατασκευαστούν τα αναξιοποίητα κτήρια στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Εύβοιας Κύριο

Λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα των αναξιοποίητων κτηρίων στον χώρο που στεγάζεται το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Εύβοιας. Εγκρίθηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της συνοικίας Ε΄Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων (οικόπεδο και κτιριακό συγκρότημα ΚΤΕΛ Ευβοίας), τροποποιήθηκαν οι ρυμοτομικές και οικοδομικές γραμμές και καθορίστηκαν οι χρήσεις γης στα ΟΤ που αναφέρονται στην ως άνω τροποποίηση. Αυτό δίνει πλέον το δικαίωμα στη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση να προχωρήσει στα ανάλογα έργα για την αξιοποίηση των κτηρίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν. ΣΜΠΙΛΙΡΗ

Η διοίκηση της «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΕ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με το από 17.04.2024 (ΦΕΚ Δ’ 238/18.4.2024) ΠΔ εγκρίθηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της συνοικίας Ε΄Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων (οικόπεδο και κτιριακό συγκρότημα ΚΤΕΛ Ευβοίας),

τροποποιήθηκαν οι ρυμοτομικές και οικοδομικές γραμμές και καθορίστηκαν οι χρήσεις γης στα ΟΤ που αναφέρονται στην ως άνω τροποποίηση.

Με την έκδοση του ως άνω ΠΔ λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα για την αξιοποίηση και βελτίωση των υποδομών της «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΕ». Πλέον δίνεται η δυνατότητα για την αισθητική αναβάθμιση της εισόδου της πόλης της Χαλκίδας καθώς και την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, των διερχομένων και των επισκεπτών στην πόλη της Χαλκίδας.

Η διοίκηση της εταιρείας με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας δεσμεύεται για την αναζήτηση των βέλτιστων λύσεων σε συνεργασία με τους φορείς της αυτοδιοίκησης Β΄και Α΄βαθμού για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την πόλη και την εξυπηρέτηση των πολιτών της και των επισκεπτών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό για τη διαρκή και ενεργή υποστήριξη στην

προσπάθεια αυτή και το αμέριστο ενδιαφέρον τους για την αίσια έκβασή της. Ευχαριστούμε επίσης τα δικηγορικά γραφεία Στέφανου Δ. Ζλακώνη και Νικολάου Δ. Γεροκωνσταντή – Σοφίας Γ. Αποστόλου που με μεθοδική και επιστημονικά άρτια εργασία πέτυχαν το ως άνω αποτέλεσμα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάθεση της σχετικής εντολής.

ktel1

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 14:42

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr