Μετά από προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και του κλιμακίου της Κύμης, των Αστυνομικών Ερέτριας και Κύμης και φυσικά των Εθελοντικών Ομάδων «Αμαρύνθια Άρτεμις», «Εθελοντικό Σώμα Ε.Σ.Δ.Δ.Ε» και «FETES ClUB» εντοπίστηκαν μετά από μία ώρα περίπου, γύρω στις 12 παρά το βράδυ του Σαββάτου, από τη στιγμή που ξεκίνησε η επιχείρηση, οι δυο νεαροί που είχαν μεταβεί με το αγροτικό τους αυτοκίνητο σε παράδρομο, λίγα χιλιόμετρα από τον κεντρικό δρόμο Σέττα –Μετόχι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr, ένας από τους 4 εθελοντές της «Αμαρύνθιας Άρτεμις» που συμμετείχαν στην έρευνα με δύο οχήματα, εντόπισε το αυτοκίνητο με τους δυο νεαρούς, το οποίο είχε κολλήσει στις λάσπες σε έναν παράδρομο στο δρόμο Σέττα –Μετόχι περίπου 2χλμ από τον κεντρικό δρόμο. Οι δυο νεαροί ήταν καλά στην υγεία τους και σύμφωνα με όσα δήλωσαν είχαν πάει για κυνήγι. Και οι δύο είναι κάτοικοι Αμαρύνθου. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή που βρέθηκαν οι δύο νεαροί επικρατούσε ομίχλη και έριχνε πολλή βροχή.
Να σημειωθεί εδώ ότι είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του ενός από τους δυο, και η μητέρα του ενός ήταν εκείνη που σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε το Α.Τ Ερέτριας για το που περίπου έχουν χαθεί οι δυο νεαροί.






Φωτο: Εθελοντικό Σώμα Ε.Σ.Δ.Δ.Ε



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ