Η εμβληματική άγκυρα που κοσμούσε μέχρι τώρα τον κόμβο της Ερέτριας, αλλάζει θέση, όπως προεκλογικά είχε δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή Γουρνή, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr , θα μεταφερθεί στο λιμάνι της Ερέτριας όπου ταιριάζει και αισθησιακά καλύτερα, όπως επισημαίνουν από τη δημοτική αρχή.
Την απόφαση έχει ήδη πάρει το Τοπικό Συμβούλιο της Ερέτριας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων από τον κόσμο για διάφορα προβλήματα που δημιουργούσε, όπως υποστηρίζουν από τον κύκλο της δημοτικής αρχής Γουρνή.
Στη θέση του σύμφωνα με την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Ερέτριας θα φυτευτεί ένας φοίνικας, γυρίζοντας μας αρκετά χρόνια πίσω, όπως ήταν πριν από πολλά χρόνια, πριν ακόμα τοποθετηθεί η άγκυρα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ