Τελευταία Νέα

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου παρουσία Μπακογιαννη- Σπανού τα εγκαίνια στο 22ο Δημοτικό Χαλκίδας- Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης (φωτο)

Το πε και το κάνε ο Μπακογιάννης! Ταξίδεψε σήμερα στη Χαλκίδα προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια και τον αγιασμό του 22ου Δημοτικού Σχολείου και του 33ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδα, τη Δευτέρα το πρωί, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό. Σε ένα σχολικό συγκρότημα που επισκέφθηκαν μαζί πριν από μία περίπου εβδομάδα με την ολοκλήρωση των εργασιών του κτιρίου. Ένα από τα έργα της Περιφέρειας που παραδόθηκε, γρήγορα και μέσα στο 2016 και που ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ήθελε να παραβρεθεί στα εγκαίνια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης προεξήρχε στα Εγκαίνια και τον Αγιασμό των νέων διδακτηρίων, με την συμμετοχή των Αρχιμ. Χριστοδούλου Μάνια και Μεθοδίου Φουντούλη και του Διακ. Νελταρίου Ευγενικού. Ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, δασκάλους και γονείς, τονίζοντας ιδιαιτέρως την ευθύνη του σεβασμού των μαθητών προς το νέο σχολείο και την προσπάθεια να το κρατούν καθαρό.

Επίσης, προσέφερε δύο Ιερές Εικόνες, τις οποίες παρέλαβαν αντιστοίχως η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, ως δώρο εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου.

3. Egkainia Agiasmos sto 22o Dimotiko Xalkidos 12.9.2016 004

Με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων και την παράδοση του συγκροτήματος που θα στεγάσει το 22οΔημοτικό και το 33ο Νηπιαγωγείο στην Κάνηθο, ο κ.Μπακογιάννης τόνισε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του δημόσιου σχολείου, τόσο στο επίπεδο σπουδών και εκπαίδευσης, όσο και σε κτιριακές εγκαταστάσεις.

bakogianis 22 b

«Η δημόσια εκπαίδευση είναι ο βασικός πυλώνας προόδου, πολιτισμού και ανάπτυξης. Κανένα έργο δεν μπορεί να συγκριθεί με την δημιουργία ενός νέου δημόσιου σχολείου γιατί αποτελεί επένδυση. Παραδίδουμε σήμερα ένα νέο συγκρότημα σχολείων στους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, όχι μόνο με χαρά αλλά και με την υπόσχεση να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, μέρα με τη μέρα, για να αναβαθμίζουμε τους χώρους όπου τα παιδιά μας φοιτούν. Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που ακόμα ψάχνει τα βήματά του, εμείς έχουμε την υποχρέωση να τρέχουμε για να εξασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά. Καλή σχολική χρονιά» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

bakogianis 22

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 00:12

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr