Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρό τροχαίο στην Ερέτρια- Είχε Άγιο η οδηγός… Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ερέτρια και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr ΙΧ που οδηγούσε 60χρονη με κατεύθυνση προς το Αλιβέρι, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και κατέληξε ντεραπαρισμένο στην άκρη του οδοστρώματος.

Ήταν γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου και στην περιοχή έβρεχε. Η 60χρονη οδηγός του Ι.Χ πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πάνω στην στροφή του «Milos camping» και εξ αιτίας του βρεγμένου οδοστρώματος δεν μπόρεσε να το επαναφέρει στην πορεία του.

Αποτέλεσμα ήταν να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα δεν περνούσαν αυτοκίνητα, διότι σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Το όχημα βρήκε στην άκρη στο χαντάκι και ντεραπάρισε στην άκρη του δρόμου καταλήγοντας στο χωράφι.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν αμέσως για να βοηθήσουν. Ανάμεσα τους και ένας από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας που ακολουθούσε του οχήματος, ο οποίος με τη βοήθεια άλλων οδηγών κατάφερε να βγάλει από το αυτοκίνητο την γυναίκα οδηγό, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με πόνο στον αυχένα.

Τα αίτια του τροχαίου ερευνώνται από την Τροχαία.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 12:30

Σχετικά Άρθρα