Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ φέτος σας πάει και ...θέατρο!

Η σπαρταριστή κωμωδία «Θα σε δω στην πρεμιέρα» του Σκυριανού συγγραφέα Δημήτρη Αλεξίου  που γνώρισε μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στη Σκύρο, όπου παρουσιάστηκε σε Πανελλήνια πρώτη από τη θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ του Δήμου Σκύρου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κρασαδάκη, σαλπάρισε για … Παγκράτι με τις καλύτερες εντυπώσεις των 1.500 περίπου Σκυριανών και επισκεπτών του νησιού που την παρακολούθησαν στο δημοτικό θέατρο Σκύρου. Το έργο λοιπόν που πρωτοπαρουσιάστηκε στο νησί, σε σκηνοθεσία του ίδιου σκηνοθέτη – επί χρόνια σκηνοθέτη της θεατρικής ομάδας της Σκύρου - και με τη συμμετοχή και σκυριανής καταγωγής ηθοποιών ανεβαίνει ξανά  στο γνωστό αθηναϊκό θέατρο Coronet σε παραγωγή του θεάτρου και με πολύ καλούς συντελεστές.

Η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία (Εταιρεία Λαϊκής Βάσης)  και το θέατρο Coronet αποφάσισαν να γιορτάσουν την «Σκυριανή» καταγωγή της επιτυχίας και να ανταποδώσουν στο κοινό της Σκύρου τον ενθουσιασμό που αποτέλεσε τον ούριο άνεμό της, με μία μοναδική από κοινού προσφορά: Όλοι οι  επιβάτες του πλοίου δικαιούνται να παρακολουθήσουν την παράσταση με ειδική μειωμένη τιμή εισιτηρίου (10€) με επίδειξη πρόσφατου εισιτηρίου απόπλου με το Ε/Γ - Ο/Γ Αχιλλέας. Αν λοιπόν ταξιδεύετε από Σκύρο για Αθήνα, κρατήστε τα εισιτήριά σας από το πλοίο γιατί σας εξασφαλίζουν μειωμένο εισιτήριο για οποιαδήποτε παράσταση του έργου. Καλό είναι να επιβεβαιώσετε τηλεφωνικά με το θέατρο ότι υπάρχουν θέσεις για την παράσταση που σας ενδιαφέρει. Ειδικά για τις παραστάσεις των εορτών  ισχύει και περιορισμένος αριθμός οικογενειακών εισιτηρίων (2 ενήλικοι + 2 παιδιά άνω των 8 ετών) στην τιμή των 30€. Για οικογενειακό εισιτήριο είναι απαραίτητη  η τηλεφωνική κράτηση στο 2107012123.

ΘΕΑΤΡΟ CORONET: Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι, 210 7012123.

ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ του Δημήτρη Αλεξίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κρασαδάκης

Σκηνικά : Δέσποινα Βολίδη

Κουστούμια : Δέσποινα Κολοκοτσά

Φωτισμοί: Νίκος Κουιτζίου

Στίχοι-μουσική : Δημήτρης Αλεξίου

Ενορχήστρωση: Βαγγέλης Σερίφης

Παραγωγή : Θέατρο Coronet

ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά)

Αλεξίου Δημήτρης – Καλομοίρη Πολυτίμη-Αλεξάνδρα – Καραμπίνης Γιώργος - Κλήμη Κατερίνα – Μπεκρής Γιώργος - Παπαδόπουλος Μάρκος - Ραβνιωτόπουλος Κων/νος - Τσάβεζ Ναταλί. Φιλική συμμετοχή : Μελίδου Τατιάνα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ: Δευτέρα 26/12 – 20:00, Δευτέρα 2/1 – 20:00, Σάββατο 7/1 – 21:00, Κυριακή 8/1 – 20:00

Σχετικά Άρθρα