Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεύτηκαν τις "ομορφιές" της Σκύρου…

Κατενθουσιασμένοι από την βόλτα τους στο Νησί της Στερεάς Ελλάδας, την όμορφη Σκύρο έμειναν όσοι την επισκέφθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με αφορμή την 41η Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων Νήσων. Οι Σκυριανοί, φιλόξενοι όπως πάντα φρόντισαν μέσα σε λίγη ώρα να τους περιηγήσουν στις ομορφιές του γραφικού νησιού που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες από το εσωτερικό της Χώρας και το εξωτερικό.

Έτσι στήθηκε μια νησιώτικη βραδιά στην Πλατεία, στη Χώρα της Σκύρου το Σάββατο το απόγευμα όπου οι σκυριανοί κέρασαν τον κόσμο μοναδικούς μεζέδες που αποτελούν σπεσιαλιτέ του Νησιού, παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.

Από μία τέτοια βραδιά που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Σκύρου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χορευτικοί σύλλογοι του Νησιού που σκόρπισαν κέφι και  διασκέδαση με τα χορευτικά τους στους παραβρισκόμενους οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από όλα αυτά που έχει να προσφέρει στον επισκέπτη ένα μικρό Νησί όπως είναι η Σκύρος.

Ο δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης και η σύμβουλος στα θέματα τουρισμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Άννα Κουτσούπη έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα κατάφεραν!

ggs1

ggs2

ggs3

ggs4

ggs6

ggs8

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Μαϊ 2017 12:45

Σχετικά Άρθρα