Τελευταία Νέα

Η πρόληψη κύριο μέλημα του γιατρού που σε «κερδίζει» με τον τρόπο του…

Είναι ορθοπεδικός χειρουργός στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ο Νικηφόρος Στάικος όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει στην Εύβοια. Ευγενικός, ομιλητικός ,εξυπηρετικός από τους γιατρούς που σε κερδίζουν με τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν στα δύσκολα…Υπομονετικός και λεπτολόγος στη δουλειά του, δεν δίνει μόνο ιατρικές συμβουλές. Είναι από τους ανθρώπους που μιλάει συνέχεια για την πρόληψη των ατυχημάτων.

Με παραδείγματα μέσα από την δουλειά του, φροντίζει να δίνει συμβουλές έτσι ώστε να μην χρειαστεί κάποιος να καταλήξει στο Νοσοκομείο. Δρόμοι «καρμανιόλα» και τα ατυχήματα στην Εύβοια πολλά. «Κάντε κάτι να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα…» είπε απευθυνόμενος στην παρέα με την οποία έπινε καφέ πριν από λίγες μέρες. «Η πρόληψη είναι που σώζει ζωές και θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε κάτι για να μειώσουμε το φόρο αίματος στην άσφαλτο, ξεκινώντας από την ίδια την οικογένεια, τα σχολεία, τα ΜΜΕ» είπε…

Αυτά λέει και σε όσους καταλήγουν στα χέρια του στο Νοσοκομείο. Κύριο μέλημα του γιατρού η πρόληψη γι αυτό και «κερδίζει» στις καρδιές όσων έχουν την τύχη να τον γνωρίζουν από κοντά. 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr