Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με μεγάλη επιτυχία ακόμη μία Εθελοντική Αιμοδοσία στην Οκτωνιά- Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δ. Αργύρης και η πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η έλευση των Εθελοντών Αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος Οκτωνιάς στην 8η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου  το πρωί, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Οκτωνιάς. Πάνω από 40 εθελοντές αιμοδότες αψηφώντας τον καύσωνα προσήλθαν για να δώσουν αίμα.  Την Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποίησαν για ακόμη μία φορά από κοινού ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Οκτωνιάς με το Σύλλογο Νέων Οκτωνιάς.

Μεταξύ των Εθελοντών και η πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου που έδωσε αίμα στηρίζοντας την προσπάθεια των δύο Συλλόγων. Παρόντες επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Αργύρης καθώς επίσης και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Απανταχού Οκτανιωτών Παναγιώτα Γκαρούτσου κ.α. Υπεύθυνος για την αιμοδοσία ήταν ο Γενικός Γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου, Γιώργος Ζέρβας σε συνεργασία πάντα με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Αργύρης, από τους πρώτους γιατρούς που συστήσαν Τράπεζα Αίματος, στην Αμάρυνθο, επεσήμανε για ακόμη μία φορά ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν εθελοντές αιμοδότες.

« Το γεγονός ότι σε ένα χωριό όπως είναι η Οκτωνιά, σήμερα πάνω από 35 άτομα ήρθαν να δώσουν αίμα σημαίνει πολλά καθώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συνήθως δεν προσέρχονται στις αιμοδοσίες οι εθελοντές. Μία δυνατή Τράπεζα Αίματος λειτουργεί στην περιοχή με τους δύο Συλλόγους να δίνουν την δυνατότητα της προσφοράς ζωής στο συνάνθρωπο. Δώστε αίμα, αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας. Γίνετε εθελοντές αιμοδότες. Είναι κρίμα να εισάγουμε αίμα από το εξωτερικό ενώ μπορούμε να κάνουμε τις δικές μας τράπεζες αίματος πιο δυνατές» δήλωσε στο eviakosmos.gr , ο κ. Αργύρης.

Σημαντική και η παρουσία της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας –Αλιβερίου «SAR 312», μέλη της οποίας έδωσαν αίμα στηρίζοντας την προσπάθεια του Εθελοντισμού.

aimok1

aimok2

aimok4

aimok6

aimok5

aimok8

aimok10

aimok11

aimok13

aimok14

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 14:51

Σχετικά Άρθρα