Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ρούλα Κεχρή εκπαίδευσε καθηγητές στη Χίο

Η Ρούλα Κεχρή, Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής στην Εύβοια και στη Σκύρο, συμμετείχε ως εισηγήτρια στην Επιμορφωτική Διημερίδα που διοργανώθηκε στη Χίο από το Σχολικό Σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας Βορ. Αιγαίου Δρ. Αγάπιο Οικονομίδη και με τίτλους εισήγησης/βιωματικής δραστηριότητας: (i) «Rights, Wants & Needs», (ii) «Conflict Resolution: Six step problem solving» & (iii) «Change and the future: The Futures Tree».

Η επιμόρφωση απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς Αγγλικής που υπηρετούν στη Χίο και στα γειτονικά νησιά, είχε ως  θέμα: «Πολυπολιτισμική Εκπαίδευση και Διαφορετικότητα (Multicultural Education and Diversity)», ήταν συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών και πραγματοποιήθηκε στο 4ο Γυμνάσιο Χίου (28/9/2017) και στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο (29/9/2017).

Η συγκεκριμένη επιμόρφωση εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που αποτελούν follow-up activities της πρόσφατης επίσκεψης μελέτης που πραγματοποίησε η Ρούλα Κεχρή στις ΗΠΑ, μαζί με τρεις ακόμη Σχολικούς Συμβούλους, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας IVLP του State Department και της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.