Τελευταία Νέα

Έχει όραμα και καταθέτει διαρκώς προτάσεις κάνοντας λόγο για επιμελητηριακή εξυγίανση

Ένα άλλο επιμελητήριο, πιο προσιτό στα μέλη του, που θα δίνει άμεσες λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, οραματίζεται ο Γιάννης Λαλανίτης.

Ανοιχτό μυαλό, καθημερινά ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην οικονομία και καταθέτει τις δικές του προτάσεις για την εξυγίανση του Επιμελητηριακού θεσμού, απευθυνόμενος σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά και να είναι αποδοτικοί στο θεσμό, στη συνέχεια.

Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο θεσμό και ο Γιάννης Λαλανίτης που παίρνει καθημερνά τα μηνύματα του κόσμου ξέρει πως μπορεί να αλλάξει κάτι στο Επιμελητήριο προς όφελος όλων.

Χρειάζονται όμως εκτός από προτάσεις και ισχυρές προσωπικότητες με εμπειρία στην διοίκηση για να μπορέσουν να διεκδικήσουν και να τις υλοποιήσουν.

Θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές με το συνδυασμό του Βαγγέλη Κούκουζα και είναι πεπεισμένος ότι έχοντας στο πλευρό του καλούς συνεργάτες θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ένα θεσμό που μαραζώνει μέρα με τη μέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 20:09

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr