Τελευταία Νέα

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Κούκουζας;

Με την «ηρωική» όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς απόψε, έξοδο του Γιάννη Λαλανίτη, τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή στην υποψηφιότητα Κούκουζα για το Επιμελητήριο Εύβοιας. Ξεκίνησαν οι τριγμοί στο συνδυασμό «Επιμελητηριακή Μέλισσα» μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δύο μέρες πριν την οριστική κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Ο Βαγγέλης Κούκουζας σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr  «σκόνταψε» σήμερα, διαπιστώνοντας ότι αρκετοί εκ των υποψηφίων του που θα συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του, δεν μπορούν σύμφωνα με την επιμελητηριακή νομοθεσία να συμμετέχουν, ενώ είναι επίσης αρκετοί που ναι μεν του είχαν δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιοι αλλά δεν έχουν καταθέσει δηλώσεις με το γνήσιο της υπογραφής τους.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, θα είναι τελικά υποψήφιος ο Βαγγέλης Κούκουζας ή θα αποδεσμεύσει τους ανθρώπους που τον στήριξαν μέχρι εδώ έτσι ώστε να αναζητήσουν θέση σε μία άλλη υποψηφιότητα που θα ταιριάζει με τα θέλω τους και  θα συνάδει με την προσωπικότητα τους, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν στη συνέχεια μία θέση στον Επιμελητήριο Εύβοιας; Θα δείξει…

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr