Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη η ανταπόκριση των εθελοντών στην αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου

Όλο και περισσότεροι νέοι γίνονται εθελοντές αιμοδότες στηρίζοντας έμπρακτα την Τράπεζα Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου.

Στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου έδωσαν δυναμικό παρών οι αιμοδότες της ενώ υπήρξε και συμμετοχή και νεών μελών που έδωσαν αίμα για πρώτη φορά.

Παράλληλα συστήθηκε και η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Απανταχού Αγεώργητών ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έγιναν δότες μυελού των οστών ενισχύοντας την Παγκόσμια Τράπεζα.

Η αιμοδοσία στο Αυλωνάρι έγινε με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας με υπεύθυνο γιατρό, τον Επιμελητή Β' Γενικής Ιατρικής, Γιώργο Ζέρβα του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου, ο οποίος δήλωσε στο eviakosmos.gr  ικανοποιημένος για την όλη διαδικασία επισημαίνοντας ότι η Τράπεζα του Αυλωναρίου γίνεται πιο δυνατή μετά από κάθε αιμοδοσία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Μαρούλης δήλωσε στο eviakosmos.gr ότι η προσπάθεια συνεχίζεται με νέες δράσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Αυλωναρίου και ευχαρίστησε τους εθελοντές που κάθε φορά ενισχύουν την Τράπεζα του Συλλόγου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα τους.

aimodosia 1 avlonari 11.11

aimodosia 2 avlonari 11.11

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 00:08

Σχετικά Άρθρα