Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκέψου να ήταν και η υποψήφια…

Σαν τρελή έκανε η γυναίκα σήμερα στις εκλογές στην Κάρυστο! Ούτε υποψήφια να ήταν! Έδειξε τον πραγματικό της εαυτό μπροστά στον κόσμο και δέχθηκε την επίπληξη μέλους της Εκλογικής Επιτροπής, γιατί είχε στηθεί και αυτή στην πόρτα και προσπαθούσε να κατευθύνει τους υποψηφίους σε συνδυασμό της αρεσκείας της, «βρίζοντας» υποψήφια!

Δεν μπόρεσε ούτε τα προσχήματα να κρατήσει, αν και όπως γνωρίζει καλά η περιοχή, ήταν από το Επιμελητήριο μέχρι τώρα η πιο ευεργετημένη. Χρήματα με το σωρό έπαιρνε αλλά τώρα που έπρεπε να μείνει αμέτοχη από την όλη διαδικασία «έγινε» λέαινα απέναντι σε εκείνους τους ανθρώπους που την ευεργέτησαν. Συνεχίζει να κατηγορεί με τα χειρότερα όλους εκείνους με τους οποίους έτρωγε και έπινε τελευταία και μπροστά τους το παίζει γατούλα (Ο Ιούδας φιλούσε «υπέροχα»..).

Και ο σοφός λαός υποστηρίζει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο» (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ). Αλλά τι να περιμένει κανείς…Όμοιος τον όμοιο όπως λένε και στο χωριό της και η κοπριά στα λάχανα!

Είναι σε κρίση πανικού τώρα; Σκέψου να μην τύχει για εκείνη το επιθυμητό αποτέλεσμα στη συνέχεια, τι έχει να γίνει. Το παίζει πολιτικός; Απέτυχε ήδη! Με όποιον δάσκαλο καθίσεις …τέτοια γράμματα θα μάθεις. Και ο δικός της δάσκαλος είναι ήδη στο περιθώριο!

Έρχεται και η σειρά της λένε οι πληροφορίες…

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 18:47

Σχετικά Άρθρα