Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Οκτωνιά ο Τζαφέρος: «Το χωριό έχει νέους, δραστήριους που διψούν για ζωή και αποτελούν πρότυπο για πολλά χωριά»

Ο Διοικητής των Νοσοκομείων Χαλκίδας, Κύμης και Καρύστου Παναγιώτης Τζαφέρος  μετά την επίσκεψή του σήμερα στην Κύμη, συναντήθηκε με τους κατοίκους του χωριού στην Οκτωνιά μετά από πρωτοβουλία του επιμελητηριακού Συμβούλου Γιάννη Παπαθανασίου και της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Οκτωνιάς, «ο Καταρράχτης».

Ο κ. Τζαφέρος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους κατοίκους στο Κοινοτικό Κατάστημα στην Οκτωνιά την Παρασκευή το απόγευμα, παρουσία των μελών της Ομάδας Εθελοντών και του Επιμελητηριακού Συμβούλου Γιάννη Παπαθανασίου, δήλωσε στο eviakosmos.gr:

«Σήμερα επισκέφθηκα ένα χωριό της Εύβοιας και μετά από συζήτηση με τους κατοίκους, ένιωσα τόσο ωραία διαπιστώνοντας ό,τι εδώ στην Οκτωνιά, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που διψούν για ζωή. Νέοι, που πασχίζουν με κάθε τρόπο για το καλό του τόπου τους. Συζητήσαμε για διάφορα θέματα υγείας που αφορούν την τοπική κοινωνία όπως είναι η  ενεργοποίηση του ασθενοφόρου, θέματα προληπτικής ιατρικής μέσα από διάφορες δράσεις που αφορούν π.χ μαστογραφίες, ακτινογραφίες, αιμοδοσία, κτλ.Και ανανεώσαμε το ραντεβού μας μετά από ένα μήνα σε μία συνάντηση και με την αγροτική γιατρό για να τα δρομολογήσουμε, στηρίζοντας το έργο των Εθελοντών και προσφέροντας ό,τι μπορούμε στην τοπική κοινωνία. Ευχαριστώ και την ομάδα εθελοντών και τον Επιμελητηριακό Σύμβουλο Γιάννη Παπαθανασίου για την πρόσκληση».

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι νωρίτερα ο κ. Τζαφέρος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου της Κύμης Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, ο οποίος αναλαμβάνει σε λίγο χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Οι κ.κ. Τζαφέρος και Χατζημαργαρίτης συζήτησαν τα όσα έγιναν αυτά τα χρόνια στο Νοσοκομείο της Κύμης και όσα είχαν προγραμματίσει για τη συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 22:07

Σχετικά Άρθρα