Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Δε γουστάρω Νταβατζή κανέναν…»

Με αφορμή την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Μπάμπη Κώσταρου, και το έργο της Περιφέρειας στο Δήμο Χαλκιδέων, ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Βασίλης Καθαροσπόρης είπε απευθυνόμενος στον κ. Κώσταρο:

«Φίλος μας είναι ο Μπακογιάννης, φίλος μας είναι ο Φάνης. Πες μου ένα έργο της Περιφέρειας από αυτά που στο μιλητο έχουμε υποσχεθεί και που έχει σάρκα και οστά; Για το γήπεδο της Αρτάκης υπεσχέθη η Περιφέρεια ανάπλαση του χόρτου, αντικατάσταση του φυσικού χόρτου, 60.000€. Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε στην Αρτάκη να κάνει ταρτάν περιμετρικά αξίας 350.000€.

Ακούτε τα νούμερα; 60.000€ το χόρτο, λέει η Περιφέρεια. Και έχουμε βάλει 200.000€ στον προϋπολογισμό. Αλλά θα τα περάσει. Γιατί, είναι πάνω από 4.000τμ2, με 70€ που πάει το μέτρο το ταρτάν, περνάει τα 350.000€ με το Φ.Π.Α.

Για ποια συμμετοχή λέμε; Και μιλάμε με την Περιφέρεια, να μας κάνει το όμβριο, ανάμεσα σε ταρτάν και γήπεδο και λέει δεν υπάρχουν λεφτά. Και να σου δώσω και ένα παράδειγμα, του πόσο γρήγορα κινούμαστε; Να φτιάξουμε το φωτισμό στο γήπεδο. Ένα χρόνο τώρα. Να βάλουν τέσσερις- πέντε κολώνες. Ένα χρόνο. Και την παραλία. Υπάρχει προγραμματική σύμβαση. Μιλάμε για υποθαλάσσιο. Και βάζει η Περιφέρεια 150.000€. Δε θα τις δεχόμουν εγώ. Τέλειωσε. Κάθετα το λέω! Δε γουστάρω νταβατζή κανέναν. Αν θέλει η Περιφέρεια να δώσει τα 8.000.000€ να φτιάξει το Μουσικό Σχολείο…»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 02:39

Σχετικά Άρθρα