Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τη Δευτέρα η υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Οσίου Δαβίδ του Γέροντος του εν Εύβοια στον Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κάνηθο- Θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου

Την Δευτέρα  14  Μαΐου ,  εορτή των Αγίων Θεράποντος και Ισίδωρού, στις 07:00 π.μ,  θα τελεστεί Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί  η υποδοχή  του Οσίου Δαβίδ, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου, στη Χαλκίδα. Θα ακολουθήσει η Ακολουθία του Εσπερινού και η Ιερά Παράκληση του Οσίου. Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 8:30 μ. μ..

Την Τρίτη  15 Μαΐου 2018  Στις 7 το πρωί, θα τελεστεί Όρθρος και  η Θεία Λειτουργία. Στις 8:30 το βράδυ θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία για την Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα.

Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 7:00  μέχρι τις 11:30 το πρωί και από τις 5:00 μ. μ., έως το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας.

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 , στις 9 το πρωί,  το πρωί θα τελεστεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί η Απόδοση της εορτής του Πάσχα  και η Ακολουθία του Εσπερινού για την Εορτή της Αναλήψεως. Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 8:00 π.μ., έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου  ( Εορτή της Αναλήψεως), στις 7 το πρωί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία, μετά το τέλος της οποίας, θα γίνει η αναχώρηση της κάρας του Οσίου Δαυίδ, για την ομώνυμη Ιερά Μονή, στις Ροβιές.

Σχετικά Άρθρα