Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε το παζάρι Αυλωναρίου με σύμμαχο τον καλό καιρό και πολλούς επισκέπτες

Το παζάρι του Αυλωναρίου ξεκίνησε και επίσημα σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό, το μεσημέρι παρουσία του δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, των αντιδημάρχων και συμβούλων του δήμου. Και φέτος οι επαγγελματίες θα εκθέσουν την πραμάτεια τους σε ένα χώρο όπου επισκέπτονται για πολλά χρόνια με τον κόσμο να ανταποκρίνεται αγοράζοντας τα προϊόντα τους.

Το παζάρι έγινε θεσμός στο Αυλωνάρι αφού μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας και βέβαια αποφέρει και τεράστια οικονομικά έσοδα κάθε χρόνο στο δήμο.

Φέτος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο eviakosmos.gr ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της επιτροπής παζαριού, Γιώργος Μπόκαρης το παζάρι του Αυλωναρίου είναι φέτος πολύ καλά οργανωμένο, με περισσότερους επιχειρηματίες.

«Φέτος το παζάρι είναι πιο οργανωμένο, με περισσότερους επιχειρηματίες να συμμετέχουν με καλά πράγματα και προσιτές τιμές για όλους. Μακάρι να είχαμε και άλλους χώρους να δώσουμε και σε άλλους καθώς είχαμε πάρα πολλά αιτήματα. Εμείς ευχόμαστε «καλά παζάρια» και βέβαια αξίζει όσοι μπορέσουν να έρθουν εδώ και να κάνουν τα ψώνια τους», δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο κ. Μπόκαρης.

Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν στον αγιασμο ήταν και η δήμαρχος Ερέτριας, Αμφιτρίτη Αλημπατέ η οποία κάθε χρόνο τιμά την πρόσκληση του δήμου Κύμης-Αλιβερίου και βέβαια κάνει και τη βόλτα της στο παζάρι... Στο πλευρό της και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Αμαρυνθίων Γιώργος Παρασκευάς.

Το παζάρι θα λειτουργήσει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 16:28

Σχετικά Άρθρα