Τελευταία Νέα

Αύριο η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Ψαχνά – Τι δήλωσε ο Προέδρος της Τ.Κ Ψαχνών Δημήτρης Γιαννούτσος για την μεγαλύτερη Τράπεζα Αίματος του Νομού

Η πιο δυνατή Τράπεζα Αιμοδοσίας στο Νομό της Εύβοιας, με περισσότερα από 250 μέλη ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά ακόμη μία φορά την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Ψαχνών από τις 8 το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι. Και μάλιστα μετά την επιτυχημένη 6η Εθελοντική Αιμοδοσία, πριν από 6 μήνες, η αιμοδοσία της Κυριακής θα κρύβει και μία έκπληξη σύμφωνα με πληροφορίες για τους εθελοντές αιμοδότες.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Ψαχνών Δημήτρης Γιαννούτσος είναι ο άνθρωπος που πίστεψε στην ίδρυση της Τράπεζας Αίματος της Επιτροπής Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων, πάντα με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

«Το ξεκινήσαμε μικρό και το κάναμε πολύ μεγάλο», δήλωσε ο κ. Γιαννούτσος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή με βάση τα στοιχεία που μας έχει δώσει και το Νοσοκομείο σε τοπικό επίπεδο είμαστε η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην Εύβοια. Δηλώνουν παρόντες πάντα όλο και περισσότεροι εθελοντές. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Επιτροπής που το φτιάξαμε, το μεγαλώσαμε. Δε σταματάμε εδώ συνεχίζουμε καλώντας όλους τους συλλόγους και τους ανθρώπους από τα γύρω χωριά να γίνουν εθελοντές αιμοδότες στην Τράπεζα αυτή»

Στο πλευρό του μία δυνατή ομάδα, αποτελούμενη από τους: Σοφία Αφένδρα η γιατρός της ομάδας, η νηπιαγωγός Ηλιάνα Καραδόντα, η Μάγδα Μπαζώτη, ένα δραστήριο άτομο που ασχολείται και με τους συλλόγους, ο Μπακούτης ο Γιώργος από τη Νεροτριβιά, η Πόπη Μπαιραμίδη από τα Πολιτικά, Νίκη Παύλου από την Τριάδα, η Αλεξάνδρα Σπυροπούλου και η Ρούλα Κατσίκα δύο καινούργια μέλη!

Παραλληλα η γιατρός θα κάνει λήψη δειγμάτων μυελού των οστών σε συνεργασία με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδα για την στήριξη της Παγκόσμιας Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών όπου την τελευταία εβδομάδα αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις νέοι συμβατοί δότες ταυτοποιήθηκαν από την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών του Συλλόγου, χαρίζοντας ελπίδα για ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας που χρειάζονται μεταμόσχευση! Οι συμβατοί δότες είναι πια 32 τον αριθμό.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 20:22

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr