Τελευταία Νέα

Στο πλευρό του Φάνη Σπανού ο Βασίλης Καθαροσπόρης

Ετοιμάζει διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο για το δήμο της Χαλκίδας ο Βασίλης Καθαροσπόρης και τρέχει και δε φτάνει. Χωρίς κομματικό «χρίσμα», έχοντας εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα αυτών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του για τις επερχόμενες εκλογές, κάνει άνοιγμα προς όλους εκείνους που έχουν όρεξη να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση. Και φαίνεται πως έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια στις καρδιές των δημοτών της Χαλκίδας, αφού και κοντά στον πολίτη φρόντισε να είναι και σοβαρά θέματα που αφορούν την πόλη κατάφερε μέσα από γερές συνεργασίες να λύσει.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης όλα αυτά τα χρόνια που κατεβαίνει υποψήφιος με οποιονδήποτε συνδυασμό και αν κατέβαινε είχε να αποδείξει σε όλους εκείνους που τον εμπιστεύονταν ότι είναι το «άλογο» που τρέχει την κούρσα. Αυτό αποδεικνύεται όλες τις φορές εκ του αποτελέσματος.

Τώρα ήρθε η ώρα να πάει μπροστά ο ίδιος. Έχοντας στο πλευρό του αξιόλογους συνεργάτες που θα τον στηρίξουν στην επιλογή σωστών προσώπων για το ψηφοδέλτιο. Η πείρα άλλωστε κάνει και τη διαφορά αφού ο Βασίλης Καθαροσπόρης μετά από τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση μπορεί να ξεχωρίσει κόσμο …με την πρώτη ματιά.

Προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ και τιμά τις επιλογές του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη που δήλωσε από τη ΔΕΘ ότι το ενδιαφέρον της Ν.Δ εστιάζεται στις Περιφέρειες όπου θα δοθούν και τα χρίσματα προκειμένου να μπορέσει η Ν.Δ να εφαρμόσει την πολιτική της.

Πιστός στρατιώτης στην πρώτη γραμμή στηρίζει την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού που αποτελεί πολιτική επιλογή του κόμματος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου το βράδυ, βρέθηκε στη Λαμία όπου ο Αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας Φάνης Σπανός έκανε επίσημη ανακοίνωση ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με πληθώρα αυτοδιοίκητων, πολιτών και φίλων σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, τόσο για το μέλλον της Στερεάς, όσο κυρίως για την επόμενη μέρα του Δήμου Χαλκιδέων εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

katharosporis2 111

katharosporis3 19.11

katharosporis kedikoglou 19.11

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 01:07

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr