Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γρίφος ο πολλά υποσχόμενος αυτοδιοικητικός !

Γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α` βαθμού, που υπηρέτησε με σύνεση, συνέπεια, δουλεύοντας για τον τόπο του από το 2006 έως και σήμερα. Ο λόγος για τον Στερεοελλαδίτη δημοσιογράφο κ. Λάμπρο Αριστ. Ρόδη, με μακρά πλέον πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο σε κεντρικό επίπεδο (σήμερα στην «Ν») αλλά και στην Περιφέρειά μας (ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ και ORCHOMENOS PRESS), βραβευμένος το 2018 και από το Ίδρυμα Μπότση για την προσφορά του στην περιφερειακή ενημέρωση!

Μέσα σε όλα, λόγω της πλούσιας εμπειρίας του, γνώριζε πολύ καλά τι μπορούσε να διεκδικήσει ο Δήμος – κυρίως στη δημιουργία υποδομής για την ανάπτυξη του τριτογενή τομέα- και όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε πολύτιμος σύμμαχος για την Δημοτική Αρχή, ενώ την τελευταία 5ετία τον βρίσκουμε στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Μαζί με τον επιτυχημένο και απερχόμενο Δήμαρχο Ορχομενού και Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανο έβαλαν προτεραιότητες και πέτυχαν τον μεγαλύτερό τους στόχο: Την έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού.

Ο κ. Υπερήφανος λέγεται πως μιλάει για τον στενό του συνεργάτη με τα καλύτερα λόγια! Με εξίσου θετικά σχόλια λέγεται πως εκφράζεται γι` αυτόν και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, αναγνωρίζοντας την αξία του ως αυτοδιοικητικός αλλά και τη δυναμική της πένας του στην Περιφέρειά μας. Άραγε, τώρα γιατί είναι έτοιμος ; Για να παραμείνει στο Δήμο Ορχομενού ή θα κάνει το βήμα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας; Ένα είναι βέβαιο, πως ότι και να κάνει θα έχει τον κόσμο μαζί του, αφού η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους καταξιωμένους με όρεξη, μεράκι αλλά προπαντός με αγάπη για τον τόπο τους!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 00:10

Σχετικά Άρθρα