Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακόμα μια σημαντική εσπερίδα για το παιδί στον Οξύλιθο με θέμα: «Το παιδί μου δεν συγκεντρώνεται. Γιατί;»

Μετά την τελευταία επιτυχημένη ενημερωτική εσπερίδα στον Οξύλιθο με ομιλητή τον παιδοψυχίατρο Μάνο Τσαλαμανιό, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κλαίρη Κατσαρή σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Οξυλίθου διοργανώνουν ημερίδα στις 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του σχολείου με θέμα «Το παιδί μου δεν συγκεντρώνεται. Γιατί;» και ομιλητές καταξιωμένους στο χώρο τους επιστήμονες που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους παραβρισκόμενους και θα λύσουν τυχόν απορίες του κοινού.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου με ομιλητές την Χρυσάνθη Παντελή, απο τον Οξύλιθο, Εργοθεραπεύτρια με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Νευροεξελικτική Αγωγή και ειδίκευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση. Έχει εργαστεί σε κέντρα αποκατάστασης παιδιών και ενηλίκων. Από το 2009 έως σήμερα έχει οργανική θέση στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας.

Επίσης, θα μιλήσει και η Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Msc με εκπαίδευση στη Γνωσιακή και Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία Έφη Κουιμιτζή, απο την Κονίστρα, η οποία έχει εργαστεί ιδιωτικά με παιδιά και ενήλικες από το 2008 έως σήμερα και έχει οργανική θέση στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Κ.Ψ.Υ Αγίων Αναργύρων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Η εσπερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κλαίρης Κατσαρή και του Δημοτικού Σχολείου Οξυλίθου (Διευθυντής, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και δασκάλους). Και αξίζει πραγματικά κάποιος να την παρακολουθήσει.

Χορηγός επικοινωνίας της εσπερίδας το eviakosmos.gr!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 14:24

Σχετικά Άρθρα