Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ηπειρώτικο του Γκλέτσου που έκλεψε την παράσταση στο χορό του Συνδέσμου Πελοποννησίων στην Εύβοια (φωτο-βίντεο)

Αν και έφτασε από τους τελευταίους την Τσικνοπέμπτη το βράδυ, στο χορό του Συνδέσμου των Πελοποννησίων Εύβοιας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος, έκλεψε την παράσταση.

Χαιρέτησε όλους περνώντας από τραπέζι σε τραπέζι συνοδευόμενος από τον Σταύρο Μακαρίου ενώ λίγο αργότερα κέρδισε επίσης τα βλέμματα όλων πάνω του, με το ηπειρώτικο που χόρεψε στην πίστα.

Ο κ. Γκλέτσος παρήγγειλε «τα παιδιά της Σαμαρίνας». Και κέρδισε τα βλέμματα όλων με τις χορευτικές του φιγούρες. Κάτι για το οποίο στάθηκε λίγο άτυχος στη συνέχεια ο κ. Μακαρίου, ο οποίος χορεύοντας μπροστά και στην προσπάθεια του να κάνει μία φιγούρα, έπεσε. Αυτά συμβαίνουν. Σηκώθηκε και συνέχισε το χορό του, με τον κ. Γκλέτσο, να τον κρατάει.

Την φετινή αποκριάτικη εκδήλωση του Συνδέσμου Πελοποννησίων τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Βαρδακώστας, ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χαλκιδέων Βασίλης Καθαροσπόρης, Έλενα Βάκα και Ελένη Μιτζιφίρη συνοδευόμενοι από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θάνος Παλαιολόγος κ.α

 

ΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ...

 

 

pel1

pel3

pel6

pel7

pel8

pel9

 

 pel10

 

pel12

pel13

pel16

pel20

pel17

pel18

 

 pel19

pel21

pel22

pel23

 

pel25

pel26

pel27

pel29

pel30

pel31

pel33

pel35

pel36

pel37

pel38

pel39

pel40

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 02:57

Σχετικά Άρθρα