Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Αντωνίου: «Τάσσομαι στο πλευρό του Φάνη Σπανού γιατί κατάφερε όσα δεν είχαν καταφέρει οι προκάτοχοι του τόσα χρόνια..»

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γενικού Γιατρού Νίκου Αντωνίου, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, ο κ. Αντωνίου δήλωσε πως ο λόγος που τον φέρνει υποψήφιο στο πλευρό του νυν Αντιπεριφερειάρχη είναι γιατί εκείνος με τους συνεργάτες του τα τελευταία χρόνια κατάφεραν για το Νομό όσα δεν είχαν καταφέρει οι προκάτοχοί τους εδώ και χρόνια. Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την Περιφέρεια Στερεάς και ειδικότερα το Νομό της Εύβοιας αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Β βαθμό Αυτοδιοίκησης σε αυτές τις εκλογές. Τάσσομαι στο πλευρό ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού όπως είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατάφερε για το Νομό μας όσα οι προκάτοχοί του δεν είχαν καταφέρει εδώ και χρόνια. Μαχητής, διεκδίκησε όσα περισσότερα για το Νομό μας και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά από τη θέση του Περιφερειάρχη για να ολοκληρώσει όλα όσα δρομολόγησε και να χαράξει νέες διαδρομές ανάπτυξης για όλη την περιφέρεια μας. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόταση και υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος τόσο των δικών του προσδοκιών όσο και των ανθρώπων που θα με εμπιστευθούν με την ψήφο τους».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Αντωνίου υπηρετεί τα τελευταία χρόνια ως Γενικός Γιατρός στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας ενώ από τους επόμενους μήνες αναλαμβάνει το Περιφερειακό Ιατρείο Αλμυροποτάμου ως Επιμελητής Β’ Γενικής Ιατρικής.

Έχει διατελέσει Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου Π.Ι Νεοχωρίου, στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα και εξαρτημένων ατόμων στον Ελαιώνα Θηβών. Έχει επίσης υπηρετήσει ως γιατρός, ως Αναπληρωτής Προϊστάμενος στον ΟΚΑΝΑ Λιβαδειάς και στις Κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα Αττικής για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γονέων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ). Είναι εκλεγμένος στην Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Εύβοιας.

Παντρεμένος με την γραφίστρια Ειρήνη Μπιαμή με την οποία έχουν αποκτήσει 3 γιους. Γεννήθηκε και ζει στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 21:04

Σχετικά Άρθρα