Τελευταία Νέα

Το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κύμης «εκπαιδεύει» τα παιδιά…

Ένα από τα πιο δυνατά Πυροσβεστικά Κλιμάκια της Π.Υ Χαλκίδας είναι αυτό της Κύμης με Προϊστάμενο το Δημήτρη Δεμερούτη. Όλα τα παιδιά έχουν καταφέρει πάρα πολλές φορές χάρη στην άμεση παρέμβαση τους να μας γλυτώσουν από τα χειρότερα. Δικαίως οι κάτοικοι της Κύμης και της ευρύτερης περιοχής τους αποκαλούν «φύλακες Άγγελους».

Και όμως η συνδρομή τους δεν περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στις αρμοδιότητες που τους δίνει το Σώμα. Επιτελούν κοινωνικό έργο με την προσωπική τους παρουσία στα σχολεία της περιοχής όπου ενημερώνουν τα παιδιά για σημαντικά θέματα όπως για παράδειγμα τον τρόπο κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς.

Την Δευτέρα 8 Απριλίου ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr τους «συνέλαβε» στο Δημοτικό Σχολείο των Κονιστρών την ώρα που εκπαίδευαν τους μαθητές του σχολείου μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Σχολείου.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τους τρόπους που αντιμετωπίζεται ένα συμβάν αρμοδιότητας της πυροσβεστικής, για το έργο των πυροσβεστών, έγινε παρουσίαση των οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συζήτηση σχετικά με το έργο των πυροσβεστών.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την παρουσίαση ενώ πολλά ήταν εκείνα που σκέφτονται όταν μεγαλώσουν να γίνουν πυροσβέστες…

kimi4

p.k klimis2

p.k klimis3

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 15:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr